Sandra Čaprić otkrila da li joj je Janjuš nešto KUPIO ZA ROĐENDAN, pa FRAPIRALA: Sinoć sam bila sa Majom Marinković! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić dala je neobičnu izjavu o Marku Janjuševiću Janjušu i Maji Marinković.

Sandra Čaprić otkrila da li joj je Janjuš nešto KUPIO ZA ROĐENDAN, pa FRAPIRALA: Sinoć sam bila sa Majom Marinković! (VIDEO)

Foto: ST/ V. Lukić, P. Divac, Instagram.com

Sandra Čaprić, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

 Sandra Čaprić nedavno je proslavila 30. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a sada je otkrila da joj bivši dečko iz rijalitija, Marko Janjušević Janjuš nije poklonio ništa za rođendan.

Naime, pojavio se snimak na društvenoj mreži Tiktok, na kojoj se pevačica obraća medijima i široj javnosti.

 

 

- Moram da vam dam izjavu, pošto ste očekivali. Janjušević ništa nije poklonio za rođendan, ovaj, dečko nema para trenutno, prokockao je sve - rekla je Maja i šokirala, rekavši da je bila u društvu svoje suparnice Maje Marinković, koja je ranije bila u vezi sa Janjušem:

- Sinoć sam bila sa Majom Marinković u Beogradu na vodi. Pozdravljam vas.

Uz snimak, korisnica ove mreže napisala je:

- Ono kad te ispituju šta ti je bivši kupio za rođendan. Prokockao lik, šta ćeš. 

 

 

Da podsetimo, Marko Janjušević Janjuš muvao je Sandru Čaprić tokom "Zadruge 5". Po izlasku iz rijalitija, Sandra je dala izjavu za našu emiisiju Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević:

- Kada je izašao ja sam našla njegov broj i javila sam mu se i poslala mu poruku da vidim šta je uradio jer mi je baš bilo krivo što je to uradio, ima dete, ima nešto iza sebe i bilo mi je krivo, on mi je rekao da je tako odlučio i da ćemo se videti. U međuvremenu sam bila na rođendanu kod Milana Miloševića, novinari su me pitali za njega i izleteo je naslov da će on da mi bude menadžer, što je izazvalo probleme u nekim dogovorima. Posle toga se nismo videli jer me je blokirao.

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ako neko ima komplekse treba da ih leči, on je meni rekao da ja nisam ono što sam se predstavljala, da se on zaljubio... Međutim, svako ima pravo na svoje emocije, ali ja niti sam obećana, niti sam rekla da ću nešto da uradim, niti sam trenutno za ozbiljnu vezu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading