Dalili PRETE UBISTVOM?! "Raznih budala ima, može neko da je povredi!" Majka Emina SELI ćerku u NEMAČKU!

Autor:

Zadruga

04.06.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić brine se za ćerkinu bezdednost.

Dalili PRETE UBISTVOM?! "Raznih budala ima, može neko da je povredi!" Majka Emina  SELI ćerku u NEMAČKU!

Foto: Republika/Dušan Milenković/printscreen

Dalila Dragojević, Emina Mujić

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, navodno svakodnevno dobija pretnje da će joj ubiti ćerku. Ona sada razmišlja da ćerku odvede u Nemačku, piše Svet.

- Eminu retko šta može da zastraši, poremeti, ali je počela ozbiljno da brine za ćerkinu bezdednost. I na ulici joj dobacuju ružne stvari, da svu bruka i sramota za Šepak i za celu Bosnu, postalo je baš ozbiljno. Emini stižu poruke da će da joj u centru sela kamenovati ćerku, da je neće prepoznati, da će da je ubiju. Ma koliko se neko šalio, kad čitaš tako nešto o rođenom detetu, ne bude ti dobro. Baš mi je pre neki dan Emina rekla da je pričala da će da joj u centru sela kamenovati ćerku, da je neće prepoznati, da će da je ubiju. Ma koliko da se neko "šalio", kad čitaš tako nešto o rođenom detetu, ne bude ti dobro.

Foto: printscreen

Emina Mujić Dalilina majka

 

Baš mi je pre neki dan Emina rekla da je pričala sa porodicama kod kojih je radila u Nemačkoj kao negovateljica i da će predložiti Dalili čim se završi rijaliti da se na neko vreme skloni kod njih. Zna i sama da će se strasti u najgorem slučaju smiriti već do sepmtembra kad krene nova sezona rijalitija, ali do tada može svašta da se desi. Čak je i sa Husom pričala šta da rade i kako da se ponašaju. Prijaviće oni pretnje policiji, ali time neće da zaštite Dalilu od fanatika. Iskreno, ne vereujem da će stvarno neko pokušati da je ubije jer je obrukala, kako kažu, selo i državu, ali raznih budala ima, može neko da je povredi - ispričao je Eminin komšija za pomenuti nedeljnik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading