HLADAN TUŠ za Anđela! Nakon što se SLOMIO, prolio suze i proznao da još uvek VOLI Teodoru, pevačica se oglasila i samo jedno bivšem dečku poručila!

Autor:

Zadruga

03.06.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović se oglasila nakon što je Anđelo Ranković priznao da je nije preboleo.

HLADAN TUŠ za Anđela! Nakon što se SLOMIO, prolio suze i proznao da još uvek VOLI Teodoru, pevačica se oglasila i samo jedno bivšem dečku poručila!

Foto: ATA Images, TV Pink

Anđelo Ranković, Teodora Džehverović

Anđelo Ranković je sinoć tokom gledanja snimaka doživeo emotivni krah, kada je na jednom od snimaka koji su mu pušteni ugledao svoju bivšu devojku Teodoru Džehverović.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđelo Ranković plače

On je počeo da plače, te je izleteo iz Bele kuće, a potom i priznao da nije preboleo pevačicu i da nikada neće, kao i da je nikada nije prevario kao što se spekulisalo.

Republika

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović o Anđelu Rankoviću

Nakon svega, oglasila se i Teodora koja je samo jedno imala da kaže.

- Nemam nikakav komentar. To je za mene prošlost, hvala na razumevanju - zaključila je Teodora Džehverović za Pink.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gordana Džehverović o Anđelu Rankoviću i Teodori

Podsetimo, Teodorina majka, Gordana Džehverović priznala je za Pink da joj je sve ono što je videla sinoć veoma teško palo.

- Nije mi dobro, srce mi se slomilo na komade dok ovo gledam, Mnogo mi je teško i mnogo mi ga je žao, on je mnogo dobar dečko. Sada da mogu da uhvatim njegovu majku razlupala bih je totalno! Iz ove perspektive kada vratim film shvatam da svo zlo potiče od nje. Njoj nijedna devojka nikada nije odgovarala i nijednu nije doveo u kuću. Jednom prilikom sam ja prisustvovala kada je rekao ''Ne znam da li bi bila srećnija da dovedem dečka''. To je posesivna majka kojoj nijedna devojka ne odgovara za sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vlada

03.06.2022 14:41

Ujkin sin.

Zora

04.06.2022 08:57

Ne zna on kada je gladan dok mu mama ne kaže.