Isplivao NEOBORIV DOKAZ Matejinog udarca: USPORENI SNIMAK koji je FRAPIRAO javnost, EVO zašto je Matijević DRASTIČNO KAŽNJEN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.06.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Matejinog udarca koji je šokirao javnost

Isplivao NEOBORIV DOKAZ Matejinog udarca: USPORENI SNIMAK koji je FRAPIRAO javnost, EVO zašto je Matijević DRASTIČNO KAŽNJEN! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Isplivao snimak koji je sve dokazao, evo kako Mateja udara cimera iz rijalitija.

Mateja Matijević ne važi za učesnika koji je sklon konfliktima, međutim, kao što je već pokazao, ne beži ni od pokušaja da nasiljem reši problem, a ovaj put je šokirao javnost postupkom.

Veliki šef je doneo hitnu odluku da Mateju Matijevića kazni tromesečnim honorarom, zbog agresivnog ponašanja, koje se nikada nije tolerisalo u Beloj kući.

Sada je isplivao snimak na kom možete videti trenutak kada je Matijević lupio šamar Gruji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
psihijatar

02.06.2022 15:46

Ipak je to šamarčić, budimo realni

Dr "Frojd"

02.06.2022 17:04

Dudla je mnogoooo jaci samar udarila Caru, pa nije kaznjena . Viktorija mnogooo jaci samar udarila Marku , pa nikom nista. A tek Muljana koga je sve tukla , pa nikom nista ? Sramota da Matijevica kaznjavaju tromesecnim honorarom za onaj samarcic. S r a m o t a !

Odgovori 10 1