Blondi NAOŠTRILA JEZIK, otkrila plan Dalile i Dejana: Dobro ga je VASPITALA! Spomenula i Aleks, ovo niste znalI!

Autor:

Zadruga

02.06.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović Blondi dala je svoj sud o aktuelnim rijaliti junacima.

Blondi NAOŠTRILA JEZIK, otkrila plan Dalile i Dejana: Dobro ga je VASPITALA! Spomenula i Aleks, ovo niste znalI!

Foto: Printscreen RED TV, RTV Pink, ATA Images

Suzana Perović Blondi, Dejan Dalila Dragojević, Aleksandra Nikolić

Suzana Perović Blondi, bivša rijaliti učesnica, oštro je komentarisala dešavanja u rijalitiju, kao i jedne od glavnih aktera ove sezone, Dalilu i Dejana Dragojevića, kao i Aleksandru Nikolić.

- Dobro poznajem Dalilu, ona se malo više zaigrala, tu se Dejanu nije dopalo. Njih dvoje su izašli prvi put bez dinara, i na kraju ja garantujem da će oni biti zajedno. Oni najbolje znaju kako su živeli i ako prevare narod neka uzmu pare, svaka čast. Mogu da žive kao da ništa nije bilo. Na ulici ima mnogo žena i muškaraca koji oproste jedno drugom bez dinara, zašto oni ne bi jedno drugom oprostili za pare? 

Sad je i Dejan nju prevario, sad je 1:1. Kad se Dalila posvađa sa Carem, uvek se Dejan posvađa sa Aleks - rekla je Blondi i dodala:

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi bivša zadrugarka

 

- Zašto je Aleks rekla Dejanu tebi je neprijatno da spavaš sa nom pred kamerama? Zbog Dalile. Dalili nije glupo da pred njim spava sa Carem jer je Dejana dobro vaspitala.

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

02.06.2022 10:50

Ako bracni par oprosti jedno drugom javnu prevaru, on oprosti zenin sex sa Carem pred kamerama , njeno koketiranje sa Andjelom, gadosti koje javno izrekli jedno drugom, a sve to zbog para, onda on nije muskarac sa dostojanstvom , onda su oboje nevidjeni olosi , lencuge nesposobne da na MORALAN nacin zarade pare .

SLOBO55

02.06.2022 12:56

e kada ovo tvrdi BLONDI mora biti istina