Miljana mi se više puta OBRAĆALA ZA NOVAC! Bivša zadrugarka urnisala Mariju, da li je ona KRIVA za diskvalifikaciju svoje ćerke?!

Autor:

Zadruga

31.05.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja zadrugarka oplela je po Mariji Kulić.

Miljana mi se više puta OBRAĆALA ZA NOVAC! Bivša zadrugarka urnisala Mariju, da li je ona KRIVA za diskvalifikaciju svoje ćerke?!

Foto: Printscreen Youtube/Republika TV, RTV Pink, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

Jelena Batos, Miljana Kulić, Marija Kulić

Jelena Batos, bivša zadrugarka, ovih dana komentariše svoju rijaliti koleginicu Miljanu Kulić i njenu majku Mariju Kulić.

Nakon što je javno objavila prepisku u kojoj Miljana traži pozajmicu od 200 evra, Jelena je oplela po Mariji Kulić, rekavši da koristi ćerku Miljanu kako bi joj uzela novac. Batos ponovo proziva, a njena reči sada zvuče ovako:

- Ništa drugo nisam ni očekivala od menadžerke Miljanine. Umesto svoje dete da izvede na pravi put, ona se bavi "medijskom pažnjom". Vaša ćerka se meni prva javila i to u nedelju u 8 ujutru sa 12 propuštenih poziva i vaša ćerka se nije se samo jednom obraćala za novac nego više puta, ja to nikome nisam pričala dok je vi niste ubedili da joj nisam prijatelj i morala kradom da mi se javlja i moli za pomoć, a na ulici me ne pozdravlja. Ja, hvala Bogu, nisam mama rijalitija i ne živim od medijske pažnje niti od svoje dece, pa da ih moram koristiti i upravljati njima kao vi. Moja deca su već obezbeđena za budućnost, a meni je samo 35 godina.

Foto: instagram

Jelena Batos Insta stori o Mariji i Miljani Kulić

 

- Gospođo menadžerko, ako nastavite, objaviću Miljanine govorne poruke kako plače i moli iz Bosne još prošle godine da joj pošaljem jer ste joj vi okrenuli leđa i izbacili je iz kuće koju je napravila ona zaradom novca na poslu po kojem pljujete i gađate kamenjem jer nisu podržali vašeg glumca čiji ste mozak isprali zvanog "Bebica". Vaša Miljana mi je rekla šta ste sve pričali za Milana jer je podržao onu srećnu Miljanu sa Zolom, a Bebicu ispitivao. Onaj kamen je bio vašeg jezika delo. Umesto da dete svoje izlecite, vi je podržavate da ulazi u rijaliti sa tabletama za smirenje koje sama priča da uzima i da vam puni džepove!

Foto: ATA Images

Miljana i Marija Kulić, ćerka i majka

 

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz "Zadruge 5", zbog nasilničkog ponašanja. Ona je gađala Milana Miloševića kamenom, a svoju agresiju je ispoljio i Nenad Macanović Bebica, Miljanin dečko, sa kojim ona trenutno provodi vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading