Stravična ISPOVEST Jelene Batos ledi krv u žilama! Cela materica joj je bila u TUMORIMA, morala je sve da VADI, a onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.05.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos progovorila je o najtežim trenucima u životu, borbi sa teškom bolešću i majčinstvu.

Stravična ISPOVEST Jelene Batos ledi krv u žilama! Cela materica joj je bila u TUMORIMA, morala je sve da VADI, a onda se desilo ČUDO! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Jelena Batos

Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Jelena Batos aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde neretko komentariše zadrugare i njihove postupke, a sada je progovorila i o svom privatnom životu, kao i o zdravstvenim problemima zbog kojih je imala problema da zatrudni, ali je ipak na kraju uspela da se ostvari u ulozi majke.

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Batos

- Ja nikada nisam imala želju da se ostvarim kao majka, uvek sam trčala za školama i karijerom...uvek bih se nasmejala kada bih pomislila: "Ja da rodim, da imama decu, da sedim kod kuće...? Nikada!" Škola i posao su mi uvek bili na prvom mestu. Svoju ulogu sam uvek gledala kao jednu uspešnu, poslovnu ženu koja će biti najbolja ujna i tetka. Čak sam imala i dvoje dece u Africi koje sam izdržavala dok sam bila najmlađi glavni modni kreator u istoriji za jednu svetsku modnu kuću. Posle se desio moj Filip skroz neplanirano iako sam uzimala pilule. Bog je tako hteo i zahvalna sam mu za ceo život jer mi je pokazao da sam imala skroz pogrešnu sliku o životu. Sa mojim Andrejom sam ostala trudna iako mi je cela materica bila od tumora, doktori su mi rekli da sve moram vaditi i da se više nikada neću ostvariti kao majka. Svih devet meseci sam slušala kako ću ga izgubiti, da se ne nadam previše, ali u dubini duše sam znala da ga moram roditi, brata svome sinu - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jelena.batoss

Jelena Batos o bolesti

Podsetimo, Jelena je ušla u ''Zadrugu'' kao bivša devojka Nenada Aleksića Ša, ali i kao njegova velika priljateljica i podrška koja je pokušala da ga odvrati od veze sa Tarom Simov i pomogne mu da sačuva brak, ali u tome nije uspela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša u Zadruzi 4

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

30.05.2022 16:53

Kome vi dajete na znacaju, fanu rijalitija 🤦🏻‍♀️