DA LI JE OVO NORMALNО?? PRIZOR Miljane i Bebice sa malim Željkom ZAPREPASTIO JAVNOST, POGLEDAJTE KAKO SE PONAŠAJU prema DETETU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.05.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Miljane i Bebice sa malim Željkom zapanjio javnost.

DA LI JE OVO NORMALNО?? PRIZOR Miljane i Bebice sa malim Željkom ZAPREPASTIO JAVNOST, POGLEDAJTE KAKO SE PONAŠAJU prema DETETU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica nedavno su dskvalifikovani iz Zadruge zbog napada na voditelja Milana Miloševića, a od tog momenta svoje vreme provode u Nišu sa Miljaninim sinom Željkom.

Vode ga po igraonicama, ispunjavaju mu želje, da se oseti srećnim i zadovoljnim, što je bio tako dugo bez majke. Ono što je sve zgranulo je da su se do te mere opustili da su dete stavili u kola bez sedišta i pojasa, dok je Miljana vozila, gurnula mu je telefon u ruke, a on se samo klatio levo-desno zbog krivina, ovim potezom su direktno ugrozili život malenom Željku koji nije svestan šta se dešava oko njega

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a javnost je osudila ovaj postupak,  svi su se zapitali da li je ona podobna kao majka da se stara o maloletnom detetu i da li je vo uopšte normalno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jelena

31.05.2022 03:59

Ona ne bi smela da ima vozačku dozvolu.