Dalila izvršila MAGIJSKI RITUAL u Zadruzi, Car priznao da je sve OSETIO NA KOŽI: ŠOK SNIMAK iz Šimanovaca sve dokazuje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.05.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car tvrdi da ga je Dalila Dragojević omađijala.

Dalila izvršila MAGIJSKI RITUAL u Zadruzi, Car priznao da je sve OSETIO NA KOŽI: ŠOK SNIMAK iz Šimanovaca sve dokazuje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Prošle noći Dalila Dragojević i Filip Car napravili su opšti rusvaj na imanju u Šimanovcima, zbog čega nisu mogle da se održe nominacije, koje će biti večeras emitovane na televiziji Pink, pre početka emisije pitanja novinara. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

 

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste trenutak kada je Car u raspravi sa Dalilom, u besu poručio da strahuje da je omađijan od strane Dragojevićke. Ovo nije prvi put da se Dalila dovodi u ovu konotaciju, zbog čega mnogi nisu ni shvatili ovo za ozbiljno, jer su mislili da je Car samo pokušao da je još više ukalja. 

- S čim ste me zamađijali majku vam - vikao je Car u žaru besa. 

 

 

No, samo nekoliko sati kasnije, Dalila i Car proslavili su njihovo pomirenje vrelom akcijom ispod jorgan planine, što je ogadilo svima gledanje rijalitija. Mnogi nisu ni iznenađeni ovim postupkom, budući da se svaka njihova rasprava zapravo ovako završi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

28.05.2022 19:54

Pomozite Caru da se resi ove zenturace.

Odgovori 10 0