HITNA ODLUKA PRODUKCIJE, VEČERAS SE MENJAJU PRAVILA ZADRUGE: Večerašnji OBRT u rijalitiju će sve ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.05.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se okreće novi list u rijalitiju ,,Zadruga"

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE, VEČERAS SE MENJAJU PRAVILA ZADRUGE: Večerašnji OBRT u rijalitiju će sve ŠOKIRATI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Do kraja rijalitija ,,Zadruga" ostalo je svega još nekoliko nedelja, a večeras se dešava nešto što zadrugari ni ne slute. Naime, kako su već navikli da se subotom odigravaju pitanja novinara, večeras će redosled biti totalno drugačiji. 

Republika

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Zadrugari Zadruga 5

 

Na Pink televiziji će se pre pitanja novinara, u Beloj kući odigrati nominacije. Iako nisu navikli na ovaj redosled, zadrugari će morati da nominuju između Dalile Dragojević i Filipa Cara, a potom će biti saopšteno ko od ostalih učesnika ima najmanji procenat glasova i tako direktno biti nominovan za ispadanje. 

 

 

Podsetimo, sinoć su bile najavljivane nominacije u poslednjem času su otkazane zbog ogromnog haosa između Dalile i Cara. Prošle noći Dalila i Car napravili su potpuni rusvaj na imanju u Šimanovcima, zbog čega nije moguće bilo održati nominacije, pa je produkcija odlučila da to uradi večeras. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Vlado

28.05.2022 18:04

Juče je bio dan sramote Zadruge 5.

Odgovori 16 2
mina

28.05.2022 19:48

more napolje oba dripca i sut u dupe

Odgovori 14 0
DADA

28.05.2022 19:54

Mujicka se zaigrala ninfomanka odvratna zelila do kraja u izolaciju i cilj joj je diskvalifikovati cara. Realno su za diskvalifikaciju Ona je bruka za Srbiju i Pink u BIH odavno ne moze svugde sada definitivno nigdge a Pink daje opajdari 24H reklame Fujjjjjjjjjjj

Odgovori 14 1