SVI DETALJI NECINE GLAMUROZNE PROSLAVE ROĐENDANA: Zadrugar nije žalio PARA, a evo šta se DEŠAVALO IZA KULISA, SVE ono što je ZANIMALO JAVNOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.05.2022

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji proslave rođendana Nenada Lazića.

SVI DETALJI NECINE GLAMUROZNE PROSLAVE ROĐENDANA: Zadrugar nije žalio PARA, a evo šta se DEŠAVALO IZA KULISA, SVE ono što je ZANIMALO JAVNOST! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Nenad Lazić

Nenad Lazić Neca, bivši zadrugar i poznati tiktoker i njegov brat blizanac Predrag- Peca proslavili su 25.maja svoj 21. rođendan u jednom elitnom restoranu u Smederevu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Blizanci u belim majicama i sivim pantalonama su oduševili sve stajlingom, a osmesi na njihovim licima su pokazali sa koliko uzbuđenja, a i treme su čekali da parti počne.

Neca je organizovao luksuznu žurku za pamćenje koju je kako tvrdi, sam isfinansirao, a slavlju su prisustvovali pored porodice i bliskih prijatelja i mnogobrojni bivši zadrugari, kao i tiktokeri. Bivši zadrugar nije žalio para za svoju rođendansku proslavu, te je sve bilo na svom mestu, od dekoracije, balona, banera, perfektnog osvetljenja, raznovrsnog bogatog menija, kao i torte iz tri dela iz koje su izvirivala dva šampanjca sa ogromnim vatrometima koji su bljesnuli i obasjali salu. Nakon rođendanske pesme dva brata širokog osmeha nazdravili sa svojim prijateljima šampanjcima iz torte, a cela scena je bila urnebesna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Žurku je uveseljavao muzički bend koji je rasplamsao već zagrejanu atmosferu, a tad su svi pali u trans, vrhunac večeri je bio kad se Mišel Gvozdenović, njegov dobar prijatelj latio mikrofona i zapevao, svi gosti su u momentu skočili na prve taktove muzike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Pored Mišela Gvozdenovića, koji se pojavio sa svojom lepšom polovinom i rođenim bratom, brojni zadrugari uveličali su Necinu proslavu, Taki Marinković, Anja Todorović, Nikola Đorđević sa svojom devojkom, kao i tiktoker Nikola poznatji kao Džoni Pony.

Neca je nakon svega bio pun utisaka, da se svima zahvalio što su mu uveličali rođendan, te da mu je ovo najbolja proslava ikada, dok su njegovi roditelji Julijana i Zoran pucali od ponosa zbog svojih sinova.

A ceo snimak proslave možete pogledati u snimku ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading