"Postoji CENOVNIK zadrugarki, ne smem da pričam o tome" Neca otkriva imena iz KATALOGA elitne prostitucije, pa obelodanio VRTOGLAVE CIFRE koje zarađuje na TikTok-u! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.05.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs našao se na rođendanu Nenada Lazića Nece, a ono što nam je otkrio o njegovoj zaradi na TikToku će vas šokirati.

"Postoji CENOVNIK zadrugarki, ne smem da pričam o tome" Neca otkriva imena iz KATALOGA elitne prostitucije, pa obelodanio VRTOGLAVE CIFRE koje zarađuje na TikTok-u! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Nenad Lazić Neca, poznati tiktoker i influenser, napravio je žurku povodom njegovog 21. rođendana, a portal Republika.rs našao se na licu mesta. Neca je uspeo da okupi mnogobrojne zadrugare, među kojima su nas mnogi i iznenadili dolaskom.

Naime, Neca je pozvao Mišela Gvozdenovića, Takija Marinkovića, Anu Bulatović, Anju Todorović, kao i Nikolu Đorđevića, koji je sa sobom poveo novu devojku. 

 

Neca je pred našim kamerama Neca je priznao sve o njegovom ulasku u Zadrugu, ali i koliko mesečno zarađuje od TikTok-a. 

- Ja mogu da kažem, mart mi je izašao 1. 500 evra, april 1. 700, sada nisam ništa snimao, a izašao mi je oko 800 evra. Zarađujem super, ne žalim se, mada mi ljudi kažu da se zaposlim, zašto, kada mogu i ja ovako da zarađujem? Ja sam mnogima trn u oku, tako da sam navikao na to!

Da li bi se vratio u Zadrugu?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

- Zadruga uđe pod kožu, vratio bih se. Nikad ne reci nikad, voleo bih da uđem, ljudima bih pokazao da nisam onakav kakav sam bio. 

Šta kažeš na raskid Anje i Cveleta? Šta je razlog?

- Mislim da je Anjina otvorenost, slike, to je Anja, ja nju volim takvu kakva jeste, ako ne može da je prihvati, onda ne znam šta da kažem. 

Da li su čuo koje se zadrugarke bave prostitucijom?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

- Ne smem ni da pričam o tome, može svaka da me tuži, ali mogu da kažem da sam čuo za Viktoriju, Anu Jovanović, Mimas, takođe, čak postoje i cenovnici, čak i za Moniku... prostituciju ne bih legalizovao, ja verujem u ljubav, brak, u normalan život. 

Da li te je Bora konstaktirao nakon cele drame?

- Da, trebao sam da idem kod njih u emisiju. Neki mi kažu da idem, neki da ne idem, ja bih otišao da vidim šta će da se desi. Nisam potegao tužbu, postoji Bog i on će da mu sudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading