Zolina majka KLEVETA Bebicu i Miljanu? Skandalozna prepiska ZGROZILA javnost: Dabogda KOPILE Željko i tvoja deca GORELI U PAKLU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.05.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica objavio prepisku sa Bosom Čolić.

Zolina majka KLEVETA Bebicu i Miljanu? Skandalozna prepiska ZGROZILA javnost: Dabogda KOPILE Željko i tvoja deca GORELI U PAKLU! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, E-stock

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nedavno su diskvalifikovani iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog nasilničkog ponašanja, a otkad su izašli Macanović ne prestaje sa uvredama i objavljivanjem različitog sadržaja vezanog za rijaliti na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Nenad Macanović o Zadruzi

Pre nekoliko dana se na jednom od Instagram profila ljudi koji pomno prate rijaliti pojavila prepiska između Miljane i majke Lazara Čolića Zole Bose Čolić u kojoj se vidi da je Miljana vređa i kleveta.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Miljana Kulić piše Bosi Čolić

Međutim, sada je u javnos Macanović objavio prepisku takođe sa Bosom, samo što u ovom slučaju ona navodno vređa njega, Miljani i Miljanino dete.

- Evo čime se Bosa bavi niti je diramo, ništa, žena izmišlja, čak me je zapratila pa otpratila - piše u opisu fotografije prepiske.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/nenad_macanovicofficial

Nenad Macanović Instagram

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Klot

27.05.2022 13:30

Bebica izmišlja kao i do sada.