MATORA JE BILA U VEZI SA SANDROM REŠIĆ! Voditelj misici otkrio šokantnu istinu o aktuelnim zadrugarkama (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

MATORA JE BILA U VEZI SA SANDROM REŠIĆ! Voditelj misici otkrio šokantnu istinu o aktuelnim zadrugarkama (VIDEO)

Foto: Republika TV

Stefan Kandić Kendi, voditelj emisije "Pitam za druga", gostovao je u našoj emisiji "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" i tom prilikom otkrio da je njegova bivša rijaltii koleginica Jovana Tomić Matora.

- MC Aleks, kako je sama rekla, nije nikad pre probala sa ženom. Kad je neko dobar prema tebi, ona uzvraća istom merom. Matora i ja smo bili dosta dobri i dosta loši. Da li ti sa 28, 29 godina možeš da kažeš: "Sad ću probati isti pol pošto možda ipak to volim - istakao je Kendi i šokirao rekavši da bi Tomićeva bila u vezi sa Sandrom Rešić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Teško da će njih dve završiti zajedno napolju. Pre mislim da će Matora da bude napolju sa nekim drugim zadrugarkama koje su možda unutra, ali.. Glupo je ja da pričam, mada je bilo nekih priča, da je bila sa Sandrom, a možda su tu pojedine od kojih nismo očekivali da Matora da bude sa njima, kao što su bile devojke iz nekih sezona... - zagonetno je rekao Stefan.

Foto: Nikola Mutić

Stefan Kandić Kendi

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading