Dalila se pretvorila u Maju Marinković! Grebala, udarala, pa UJEDALA Cara! (FOTO)

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

26.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Mujić i Filip Car ušli se u brutalnu raspravu.

Dalila se pretvorila u Maju Marinković! Grebala, udarala, pa UJEDALA Cara! (FOTO)

Foto: Printscreen

 Dalila je počela da tuče, grebe i ujeda Filipa Cara, kao što je nekada radila njegova bivša devojka Maja Marinković.

Naime, Car nije mogao da poveruje da je opet doživeo istu sudbinu, te da ga i sadašnja devojka maltretira, kao i bivša. Komentarisao je sam sa sobom da uvek odabere budalu za partnerku, te da ga je sramota šta je dopustio sebi zbog kurvi.

Car: Šta sam ja doživeo, šta sam ja bogu zgrešio da me sve kurve biju. Prvo mi ona ludetina ukazala lice, sada me ova mlati. Jedva čekam da izađem da te više ne gledam. Ma idi je*i se tamo i okreni prema tremu s tom tužnom facom.

Dalila: Prema tremu, ma daj reci konkretnu rečenicu. Mamu ti je*em, bre. Uništio si mi život, ima, bre, da te ubijem.

Car: Ma sve si ti rekla. I nemoj meni da mafijaš da ja ne bih počeo. A znaš kakav sam kad počneš da me provociraš.

Dalila: Nemoj mene da praviš budalom, ovo je ono što si govorio, a ne ono tvoje: "Pričaćemo posle", folirantu jedan obični. Ti meni kažeš s kakvim mislima legnem, s takvim se budim. Priznaj sve, a ne da lažeš i izmišljaš tu.

Nakon toga Dalila je skočila na Cara, počela da ga bije i grebe. Kada je on skočio i uhvatio je za ruke da je dozove pameti, ona je počela da ga ujeda, kao što je nekada Maja radila.

Dalila: Okreni se i reci mi šta imaš da mi kažeš. Okreni se da te sada ne zadavim ovim rukama. Da li znaš da mi ne bi bilo žao da te ovde ubijem koliko me nerviraš.

Car: Nemam ništa da kažem. Prebila si me, sada je sve OK, sad marš odavde.

Dalila: Pa ja sam na rubu živaca zbog tebe, nisam ti ništa uradila. Koji si ti muškarac kad kažeš da te je žena prebila?

Car: Pratim tvoje ponašanje, tražim sitnicu. Nemoj meni te fore, to kod mene ne prolazi, ja sumnjam u tebe. Ja ne mogu tako da živim, ja nemam poverenja, a ti mi postupcima dokazuješ suprotno. Ja sanjam budalaštine zbog tebe.

 

Bonus video

Dalila: Što me mučiš više, sve sam ti dala, za sve sam ti verovala, smeće jedno pokvareno.

Nakon što je prebila Filipa, Mujićka je počela da plače. On je pokušao da je smiri, ali ona nije htela da ga sluša.

- Šta mi plačeš sada, nisi plakala kada je trebalo da plačeš - vikao je Car, a Dalila je napustila izolaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Verionika Star

26.05.2022 05:28

Dudlara je prodala svoje dostojanstvo, svoj zivot i sve ce da uradi samo za pare i da se okoristi od Ludarijuma. Ko vise to uopste moze da gleda. Taj izvestaceni nacin provincijalke da se domogne slave i novca!???Ona je najodvratnija i najpodlija pojava u svim Ludarijumima do sada.

Dr "Frojd"

26.05.2022 06:51

Zena bez morala , bez dostojanstva. Dno dna , koja nikoga ne postuje , pa ni svoga baba . Pokazala : prevaru muza, srx sa partnerom , tucu, svadju, kockanje, konzumaciju alkohola , duvana... Prava je mahalusa koja se svom partneru , a i ex muzu , obraca ulicarskim recnikom , koja grebe, tuce , ujeda, koja vristi , folira da place. ... Sinoc sve glumila , provocirala , kako bi diskvalifikovala svog partnera , jer u njemu vidi konkurenta. Ona je moralna nakaza, dno dna, folirant, koji ne preza ni od cega samo da dobije sto vise para. I , kome ova mahalusa moze uopste da bude nekome interesantna?

iva

26.05.2022 11:42

ona neyna sta je dostojanstvo i postenje taj demon yna ya alavost i grebanje u svoju korist jadna joj majka