NOVI EPILOG SLUČAJA MILJANE KULIĆ: Nećete verovati šta se DEŠAVA u NJIHOVOM domu NAKON DISKVALIFIKACIJE, svi ZATEČENI OBRTOM SITUACIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miljana Kulić pokreće novi biznis, batalila rijaliti.

NOVI EPILOG SLUČAJA MILJANE KULIĆ: Nećete verovati šta se DEŠAVA u NJIHOVOM domu NAKON DISKVALIFIKACIJE, svi ZATEČENI OBRTOM SITUACIJE! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica juče su diskvalifikovani iz Zadruge zbog napada na Milana Miloševića.

Naime, Miljana je voditelja gađala kamenom  direktno u bubreg, a pre toga je spominjala da bi nekoga ubila, što je bilo dovoljno da produkcija odluči da ih diskvalifikuje, te da potražuje 100.000 od njih.

Nakon što su napustili Zadrugu, juče su prema našim izvorima uhvaćeni na obližnjoj pumpi, pa su nakon toga nestali, ali su se očigledno zaputili put Niša.

Danas je Miljana objavila na Instagramu da uskoro otvara frizerski salon te da traži radnice za isti. Očigledno je Kulićeva odlučila da batali rijaliti i da se posveti novom biznisu.

- Uskoro otvaram frizersko-kozmetički salon u Nišu. Potrebni su frizeri, šminkeri i kozmetičari. Javite se u DM.- napisala je Kulićeva u objavi i šokirala sve.

Instagram

Objava Miljane Kulić

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Aja

25.05.2022 12:21

Da li postoji neko ko veruje Miljani? Prihvatiti posao kod Miljane je isto što i poverovati lažima Marije i Miljane Kulić koje se plasiraju već godinama.

Vlado

25.05.2022 12:31

A ona neće da radi? Ona če biti Madam Gazdarica?

Klot

25.05.2022 14:54

Pa pre par meseci je otvarala hotel i tražila radnike.

Milica

25.05.2022 19:18

Bolje da otvori kasapnicu. Ide joj od ruke 🤗🤗🤗🤗🤗