NOVI EPILOG SLUČAJA MILJANE KULIĆ: Nećete verovati šta se DEŠAVA u NJIHOVOM domu NAKON DISKVALIFIKACIJE, svi ZATEČENI OBRTOM SITUACIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pokreće novi biznis, batalila rijaliti.

NOVI EPILOG SLUČAJA MILJANE KULIĆ: Nećete verovati šta se DEŠAVA u NJIHOVOM domu NAKON DISKVALIFIKACIJE, svi ZATEČENI OBRTOM SITUACIJE! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica juče su diskvalifikovani iz Zadruge zbog napada na Milana Miloševića.

Naime, Miljana je voditelja gađala kamenom  direktno u bubreg, a pre toga je spominjala da bi nekoga ubila, što je bilo dovoljno da produkcija odluči da ih diskvalifikuje, te da potražuje 100.000 od njih.

Nakon što su napustili Zadrugu, juče su prema našim izvorima uhvaćeni na obližnjoj pumpi, pa su nakon toga nestali, ali su se očigledno zaputili put Niša.

Danas je Miljana objavila na Instagramu da uskoro otvara frizerski salon te da traži radnice za isti. Očigledno je Kulićeva odlučila da batali rijaliti i da se posveti novom biznisu.

- Uskoro otvaram frizersko-kozmetički salon u Nišu. Potrebni su frizeri, šminkeri i kozmetičari. Javite se u DM.- napisala je Kulićeva u objavi i šokirala sve.

Republika

Foto: Instagram

Objava Miljane Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Aja

25.05.2022 10:21

Da li postoji neko ko veruje Miljani? Prihvatiti posao kod Miljane je isto što i poverovati lažima Marije i Miljane Kulić koje se plasiraju već godinama.

Odgovori 34 3
Vlado

25.05.2022 10:31

A ona neće da radi? Ona če biti Madam Gazdarica?

Odgovori 27 1
Klot

25.05.2022 12:54

Pa pre par meseci je otvarala hotel i tražila radnike.

Odgovori 19 1
Milica

25.05.2022 17:18

Bolje da otvori kasapnicu. Ide joj od ruke 🤗🤗🤗🤗🤗

Odgovori 13 0