MAJČIN VAPAJ DALEKO ODJEKNUO! Neka joj ide na DUŠU: Bivša zadrugarka OBMANULA BOLESNO DETE, PA BRUTALNO PRETILA PORODICI, OBOLELA LANA 5 SATI NA SUNCU BORAVILA?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mima Živković prevarila bolesno dete!

MAJČIN VAPAJ DALEKO ODJEKNUO! Neka joj ide na DUŠU: Bivša zadrugarka OBMANULA BOLESNO DETE, PA BRUTALNO PRETILA PORODICI, OBOLELA LANA 5 SATI NA SUNCU BORAVILA?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borba za malu Lanu (7) traje godinama, a kojoj je sa samo 7 meseci uspostavljena dijagnoza Osterogenesis Imperfecta, te se i dalje prikuplja novac za njeno lečenje.

Sad se ogasila njena majka koja je otkrila da je bivša zadrugarka i pevačica Mima Živković iskoristila bolesnu devojčicu u svrhe svog spota, koji je zatim obrisala.

Malena Lana je bolesna 5 sati provela na suncu snimajući spot, za koje Lanina majka tvrdi da je dobijala pretnje od strane Mime i njenog dečka, jer im je bilo bitno da osvanu u medijima, jer kako ona ističe totalno su nebitni. Majka je rešila da razotkrije prevaru veka:

- Dragi prijatelji, posle toliko vremena da ja napišem istinu o spotu Mime Živković. Ona je iskoristila moju ćerku za spot, da bi bila u medijima, inače je bila niko i ništa, njen dotični momak je pretio meni, inače moj muž je našao sve što treba za spot. Navodno mora da se obriše. Laž! Sada sa našim prijateljima snima spot za pesmu "Majko", neka joj ide na dušu. Koristila je našu dobrotu, onaj vraća sve odozgo. Lana je 5 sati bila na suncu. Ja sam njoj mnogo više pomogla nego ona meni, neka joj je sa srećom, ali najgore u životu imati lažova za prijatelja, što dalje od mene, da ne pričam ko si ti - objavila je očajna majka na Instagramu.

Instagram

Borba za Lanu

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Lanu Cvetković (2015).

Lana je devojčica iz terminske, uredne trudnoće, sa ocenom devet po rođenju.  Lani je u sedmom mesecu postavljena dijagnoza Osterogenesis Imperfecta u Nišu, nakon čega je sprovedena fizikalna terapija i banjsko lečenje.

Lana je do sada imala četiri preloma leve butne kosti. Pored ove bolesti, ona ima jako malu gustinu kostiju, ne može sama da ustane, i dalje koristi pelene. Sa tri godine i tri meseca doktorka reumatolog je prepisala Lani lečenje Bifosfonatima, koji joj je neophodan za smanjenje broja preloma, a koga inače nema u Srbiji.

Omogućimo Lani da dobije neophodan lek i da nastavi da živi normlanim životom. Sredstva su potrebna za odlazak u inostranstvo na primenu terapije, za putne troškove, potrošni medicinski materijal, medikamente i suplemente, kao i za rehabilitaciju u banjskim uslovima.

Pomozimo Lani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 851 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human851 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732429-06

Uplatom na devizni račun: 160600000073287429
IBAN: RS35160600000073287429
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Komentari (0)

Loading