Evo gde su Miljana i Bebica nakon DISKVALIFIKACIJE: ''Marija će POLUDETI''!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde će Miljana nakon ''Zadruge''.

Evo gde su Miljana i Bebica nakon DISKVALIFIKACIJE: ''Marija će POLUDETI''!

Foto: printscreen rtv pink

Bebica i Miljana Kulić

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica danas su diskvalifikovani iz ''Zadruga 5'', nakon što je Miljana prvo kamenom pogodila voditelja Milana Miloševića, a ona nasrnula na Lazara Čolića Zolu i Marka Osmakčića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Bebica diskvalifikovani

Ekipa našeg portala saznala je gde se sada nalaze Miljana i Bebica.

- Dolaze za Niš, nemaju gde. Njemu je sve ovde i stvari i automobil, oni sad bukvalno nemaju gde, Niš im je jedina opcija. Marija je poludela, ubiće ih oboje kada ih bude videla. Više je ništa ne zanima, ljuta je i besna, biće haosa kada budu stigli kod Miljane kući - rekao je za Republiku izvor blizak porodici.

Republika

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić pogodila kamenom Milana Miloševića

Podsetimo, Miljana je pre samog incidenta plakala, urlala i valjala se po podu zahtevajući razgovor sa produkcijom, a onda je uzela kamen i izjavila da će nekoga ubiti, a da za to neće odgovarati, te ušla u kuću i gađala voditelja Milana Miloševića.

- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam - rekao je Milan za Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading