HTELA JE DA ZAKOLJE ZOLU: Čolićevoj majci PAO KAMEN sa srca nakon Miljanine DISKVALIFIKACIJE, NJOJ JE MESTO U LUDNICI ILI ZATVORU!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolina majka presrećna nakon Miljanine diskvalifikacije.

HTELA JE DA ZAKOLJE ZOLU: Čolićevoj majci PAO KAMEN sa srca nakon Miljanine DISKVALIFIKACIJE, NJOJ JE MESTO U LUDNICI ILI ZATVORU!

Foto: www.youtube/Zadruga Official, E/Stock

Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su iz Zadruge bog napada na Milana Miloševića, a pored toga su danima maltretirali Zolu, a sada se oglasila Bosa, Zolina majka koja je sve vreme bila u strahu zbog sina i istakla da je Miljana za zatvor ili ludnicu.

- Jao, pao mi je kamen sa srca. Čitavu noć nisam spavala, strepela sam za život sina, ne znate kakav je to osećaj. Ona je opasna po život, one večeri kada je Zolu udarila štiklom u glavu, da joj je bio nož pri ruci ona bi ga zaklala - rekla je Bosa.

- Miljana je psihički jako loše, njena majka umesto što uzima njen novac, treba da je vodi na lečenje. Da je moje dete, ja bih plakala, ali ako treba vezala bih ga. Njena bolest je uznapredovala, ona je izuzetno nepredvidiva i svašta može da uradi. Njoj je potrebno minimum dve godine na lečenju zatvorenog tipa, a ukoliko neće u ludnicu, onda neka ide u zatvor – govorila je uznemirena majka.

- Zola je video najbolje u njoj, nadao se da će se promeniti, ali nema nade. Ona i kada je kod kuće svaki drugi dan dolazi policija u porodični dom u Nišu, to se zna. Ono malo novca što joj ostane od honorara, roditelji joj uzmu. Laže kako je meni otplaćivala kredite, a ja u životu nisam podigla kredit ni u jednoj banci – rekla je Bosa.

- Samo da se moje dete spasi, ništa drugo me ne zanima – poručila je za kraj, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading