OGLASILA SE MARIJA NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Ono što je poručila DALEKO JE ODJEKNULO, šta čeka Kulićevu kad se vrati kući?!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se oglasila nakon Miljanine diskvalifikacije.

OGLASILA SE MARIJA NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Ono što je poručila DALEKO JE ODJEKNULO, šta čeka Kulićevu kad se vrati kući?!

Foto: printscreen rtv pink, ATA Images

Marija i Miljana Kulić

Nakon Miljanine diskvalifikacije, oglasila se njena majka, Marija Kulić koja nije bila preterano rečita, ali je bilo evidentno da joj je pao kamen sa srca i da je zahvaljivala Bogu što je njena ćerka napustila Zadrugu, pa makar i tako.

- Nemam komentar! Neka je izašla, hvala je Bogu dragom, neću više ni da komentarišem nista! Nemam šta da komentarišem, gluposti - rekla je Marija za Republiku.

Podsetimo, Miljana i Bebica su danas diskvalifikovani nakon što je Kulićeva juče gađala Milana Miloševića kamenom direktno u bubreg, čeka ih kazna u iznosu od 100.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

24.05.2022 23:22

Nadam se da ove jadnike nece uvesti u sledecu zadrugu pod izgovorom kako bi vratili dug. Nikakav ugovor ih ne obavezuje jer psihicki nisu bili sposobni da shvate sta je napisano u ugovoru kojeg su potpisali. Dokaz : njihova medicinska dokumentacija