CELU NOĆ OKA NISAM SKLOPIO, NAJAVILA JE UBISTVO: Milan Milošević se oglasio nakon DISKVALIFIKACIJE Miljane i Bebice!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milan Milošević šokiran Miljaninim ponašanjem oglasio se nakon diskvalifikacije.

CELU NOĆ OKA NISAM SKLOPIO, NAJAVILA JE UBISTVO: Milan Milošević se oglasio nakon DISKVALIFIKACIJE Miljane i Bebice!

Foto: Republika

Naime, Miljana Kulić je sinoć gađala kamenom Milana Miloševića usred emisije uživo i povredila mu je bubreg. Pravdala kako je mislila da gađa bivšeg dečka Zolu, a ne voditelja. Zbog toga su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica malopre diskvalifikovani iz Zadruge i morate da plate po 50.000 evra produkciji.

- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam - izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući:

- Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno pre što me je namerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam video da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbegnem veće povrede - kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom:

Miljana je sinoć gađala kamenom voditelja, a evo šta je prethodilo tom ponašanju.

- Izvinjenja ne prihvatam a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke, piše Blic.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading