BEBICA SE IZLANUO NA TELEVIZIJI PRED MILIONIMA: Čeka se reakcija NADLEŽNIH ORGANA, Nenad progovorio o ILEGALNIM RADNJAMA I PRELASKU GRANICE!

Autor:

Zadruga

24.05.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su malo pre diskvalifikacije snimljeni kako u šteku pričaju o navodno nelegalnim temama.

BEBICA SE IZLANUO NA TELEVIZIJI PRED MILIONIMA: Čeka se reakcija NADLEŽNIH ORGANA, Nenad progovorio o ILEGALNIM RADNJAMA I PRELASKU GRANICE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su pre diskvalifikacije snimljeni kako u šteku pričaju o navodno nelegalnim temama.

- Je l' ti zavisiš od ovoga? Ne zavisiš, ja ću da rizikujem dva puta godišnje, zaradiću duplo više para nego ovde. I ja i ti što zaradimo - govorio je Nenad.

- Zaradiću duplo više para, nego što ti i ja ovde zaradimo. Ja ću da rizikujem dva puta godišnje, da sedim na granici po četiri sata i ćao. Dovodiš me u situaciju da pričam ovo na televiziji.

Malo nakon toga je doneto saopštenje produkcije, gde su oboje diskvalifikovani zbog napada na Milana Miloševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading