Otkrivamo! Miljana Kulić zbog KRVARENJA ZAVRŠILA U BOLNICI! Evo kakvo joj je sada zdravstveno stanje!

Autor:

Zadruga

23.05.2022

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić juče je završila u bolnici, a Republika.rs iznosi detalje.

Otkrivamo! Miljana Kulić zbog KRVARENJA ZAVRŠILA U BOLNICI! Evo kakvo joj je sada zdravstveno stanje!

Foto: Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić, učesnica "Zadruge 5", tokom jučerašnjeg dana je hospitalizovana, kako je naš portal prvi pisao. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Nišlijka je pre nekoliko dana izvršila abortus, a juče je mnogo krvarila zbog tablete koju je popila, pa je morala da dođe u GAK "Narodni front". U toku prethodne noći, zadrugarka se vratila u rijaliti.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

 

Da podsetimo, Miljana se sama izlanula da je izvršila abortus i to pred Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je bio otac deteta. Po povratku u rijaliti, Miljana je krila istinu, a iznela ju je tek u četvrtak ujutru tokom žestokog sukoba sa Bebicom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić hoće da nasrne na Bebicu

 

Koga ti gledaš, smradu? S kim flertuješ dok si sa mnom u vezi? Đubre jedno! Zbog tebe sam pre četiri dana bila na abortusu. E kad sam mogla da ubijem dete, ubiću i tebe! Glavu ću da ti smrskam na komade - vikala je razjarena Miljana dok je tukla Nenada, a potom otrčala do garderobera, iznela njegove stvari u dvorište i spalila ih.

BONUS VIDEO

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bilja

24.05.2022 05:37

Nilski konj bi mrtav pao posle gubitka 18l krvi...Lazovcina primitivna,neznalica.Ni posle gubitka 800 ml krvi se ne pusta iz bolnice posle 3h.A nesretni Bebica je zabrinuto slusa,cokce i cudi se sta jos moze da je snadje.I tako anemicna ima snage da juri Zolu da ga ubije ali pogodi voditelja kamenom.