U BRAČNOJ NOĆI PROBAĆEMO ČETVORKU! Dejan pre svadbe predložio Filipu ponudu koja se ne odbija: Car i ja delimo žene, pa i krevet

Autor: Melina Gvero

Zadruga

22.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Filip i Dejan i Aleksandra juče su sklopili brakove u "Zadruzi", te time dokazali da ništa nije nemoguće.

U BRAČNOJ NOĆI PROBAĆEMO ČETVORKU! Dejan pre svadbe predložio Filipu ponudu koja se ne odbija: Car i ja delimo  žene, pa i krevet

Foto: Republika/O.Bogdanović

Dejan i Car

Najpoznatiji ljubavni četvorougao u regionu - Dalila Mujić, Dejan Dragojević, Filip Car i Aleksandra Nikolić, danas su sklopili brakove u "Zadruzi", te su se na velelepnom imanju odvijale dve svadbe istovemeno. Ništa ne bi bilo neobično da njih četvoro nisu ljuti suparnici, a da su se juče ponašali kao da su najbolji prijatelji. Imali smo priliku da vidimo kako se Car i Dejan grle i ljube, te da se ponašaju kao braća. To kod žena, zna se, jednostavno teže ide, pa je retko da jedna drugoj oprosti što je osvojila njenog bivšeg čoveka. I to su pokazale i Dalila i Aleksandra.

Dalila je "otela" Aleksandri Filipa, sa kojim se Nikolićeva zabavljala u prošloj sezoni, dok je ova atraktivna plavuša, ni manje ni više nego osvojila bivšeg supruga Dalile. Komplikovano je da se shvati, ali istinito.

Dejan je toliko bio u transu zbog svadbe da se prema Filipu ponašao kao prema najboljem prijatelju, a zbog njegovog priznanja, čak je i Hrvat ostao u šoku.

- Brate moj, zamisli šta smo ti i ja doživeli. U isti dan se venčavamo, ti mi oteo ženu, ja tebi ribu skinuo. Kakvo ludilo, je**te. Ti i ja delimo sve, žene, pivo, hranu, pa možemo i krevet. Znaš šta bi bio vrhunac ovog ludila, da prvu bračnu noć provedemo zajedno. Zamisli to, brate, u bračnoj noći da probamo četvorku - rekao je Dejan Caru, koji prvi put nije znao šta ga je snašlo:

- Al' si ti lud. Udarilo te to piće u glavu. Al' što da ne. Ja sam uvek za. Svakako smo obojica bili s obema, tako da nije to ništa strašno. Ako se dobro uradimo, sve je moguće, do večeras ko zna ko će s kim biti.

Foto: Printcreen Youtube Zadruga Official

Venčanje

 

 

Dalinin bivši dečko Anđelo je predao Filipu

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila, Anđelo

 

Miki Đuričić je u ime Filipa Cara kupovao mladu Dalilu Dragojević od Sandre Rešić. Nakon što je iskeširao veliku svotu novca, mlada je kupljena, a brat Anđelo Ranković je izveo Dalilu i predao Filipu Caru. Dalila je izašla nasmejana i srećna i zaigrala kolo uz pesmu "Evo ide nevesta, prelepa je zaista, na njoj venčanica, izgleda ko carica". Dalila je ljubila i grlila mladoženju Cara, koji nije delovao oduševljeno celom situacijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

22.05.2022 19:11

Zanela se koza da je vencanje istinito.

Odgovori 14 2
Aba

22.05.2022 20:49

@Dr "Frojd" - Na žalost, obe koze su se doista uživile kao da je pravo venčanje. Aleksandra je i proške godine isto prošla sa Janjušem. Ove devojke su glupe, neobrazovane, nekulturne i žive u mašti, pronalaze se u pesmama, osim sexa ne pružaju ništa drugo. Žalosno je bilo danas gledati koliko su se one unele u sve to, alkohol im ulivao snagu i zaborav na stvarni njihov život koji se svidi na 2 meseca spkavova u isčekivanju nove sezone rijalitija.