Rediteljka NIKAD ŽEŠĆE OPLELA PO KULIĆKAMA: Znamo za Miljanino lečenje, a koja je MARIJINA DIJAGNOZA?! Jelena Golubović otkrila i FRAPANTAN DETALJ iz PROŠLOSTI ove porodice

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

21.05.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović za Republika.rs iznela je svoje mišljenje o Miljani i Mariji Kulić i iznela jedan detalj koji niste znali.

Rediteljka NIKAD ŽEŠĆE OPLELA PO KULIĆKAMA: Znamo za Miljanino lečenje, a koja je MARIJINA DIJAGNOZA?! Jelena Golubović otkrila i FRAPANTAN DETALJ iz PROŠLOSTI ove porodice

Foto: Printscreen Youtube RED TV, RTV Pink

Jelena Golubović, Marija i Miljana Kulić

Višestruka pobednica rijalitija, pozorišna rediteljka i licencirani medijator Republike Srbije, Jelena Golubović, prokomentarisala je aktuelnu zadrugarku Miljanu Kulić, koja iznova šokira svojim ponašanjem i postupcima u "Zadruzi 5".

- Ako neko preti ubistvom, to je za rešetke i za bolnicu, ali o tome treba da se izjasni republički javni tužilac. Lečena je, to je sama pričala i koliko sam videla u nekom od rijalitija, torba joj je bila puna lekova. Uz to ona pije...To znam zato što sam joj lično krila limenke. Ona je umislila da je bitna a samo je mučena bolesna. Njena majka koja je nju vodila na lečenje i koja zna stanje ćerke i dopušta da je u rijalitiju, a ne pod stalnim nadzorom, sada nema moralno pravo reč da kaže - započela je Jelena za Republika.rs, te istakla da Miljanina majka Marija Kulić ima dijagnozu, te da su majka i ćerka vršile nuždu u poljskom toaletu pre Pinkovog rijalitija.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović o Miljani Kulić

 

- Za Miljanu postoje dokazi o lečenju i to se zna, a koja je Marijina dijagnoza, da li neko zna?!
Da li ste zapazili Marijin bolestan pogled? Ja sam ga osetila tamo dole na sopstvenoj koži. A pre “Pinka “ Miljana i Marija su vršile nuždu u poljskom toaletu. Marija i njen muž su po mom misljenju jos amoralniji zato što eksploatišu bolesnu ćerku. Drugo, mogli su da je nauče koliko je pogubno za organizam i hormone prekid trudnoće i to četvrti put. To je prekid rada hormona i to je silovanje tela. Miljana je prostitutka na radnom mestu. Dobija pare da pravi skandale a ona je izabrala da ih pravj preko vagine. Šta je to nego mentalno i fizičko prodavanje svog tela za koliko sam čula veliki honorar. Niko nju ne uslovljava da se razumemo, ali ona bi pošto-poto ljubavni trougao. Misli ako je to prošlo jednom uvek će proći.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić agresivno ponašanje u Zadruzi

 

- Ona u tom njenom ludilu i ograničenom mozgu, nevaspitanju, agresiji koju ispoljava, na spavanju tuče bivšeg momka, i onda opet bude sa njim, to je boleština. Ja sam mislila da je samo Miljana za lečenje, sada mislim da svako ko je sa njom ili je takođe lud mazohista ili ga je velika muka naterala.  Pošto je Miljana i sama priznala da svojim momcima, najviše mislim na Zolu vraća i plaća dugove! Drugo, ona zapravo sem novca nije naučena da vrednuje ni knjigu ni oca ni majku ni dete. Miljana je beskrupulozna svinja sebična koja gleda samo sebe. Ne daj Bože u kući nikome takvu porodicu ni Mariju ni Miljanu - oštro je zaključila Jelena za Republika.rs.

Foto: printscreen/TVPink

Marija Kulić, Miljanina majka

 

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

21.05.2022 20:45

U pravu ste Jelena 100% .

Odgovori 12 1