UDAĆU SE ZA ČOVEKA S KOJIM NE PRIČAM! Aleksandra Nikolić otvorila dušu pred svadbu, evo da li predviđa budućnost sa Dejanom (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.05.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila svoja osećanja uoči venčanja sa Dejanom Dragojevićem.

UDAĆU SE ZA ČOVEKA S KOJIM NE PRIČAM! Aleksandra Nikolić otvorila dušu pred svadbu, evo da li predviđa budućnost sa Dejanom (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Sutra, u nedelju se zvoniti svadbena zvona u "Zadruzi 5". Pored Dalile Mujić i Filipa Cara, venčaće se Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Da li si uzbuđena zbog sutrašnjeg dana? - pitalo ju je Drvo.

- Malo jesam, ali generalno mi je situacija jako čudna. Treba da se udam za čoveka sa kojim sam do juče bila u super odnosima, a trenutno ne pričamo. Možda se sutra nešto promeni... - rekla je Aleksandra.

- Šta da ti kažem... Sinoć, kada je bilo to devojačko veče, mislila sam da će doći kod nas na ostrvo i da ćemo se možda pomiriti... Bila sam raspoložena, čak sam se slikala i sa Dalilom, ali kasnije mi je palo sve... Nije došao, nije ni gledao u našem pravcu... Kasnije sam se sredila i otišla da spavam, ali nisam mogla da zaspim, razmišljala sam o svemu tome. Mnogo mi je krivo, imala sam želju da priđem ja njemu... Došlo mi je i da mu se izvinim opet, jesam bila katastrofalna, ponašanje mi je bilo grozno, ali nije dotle došlo da me ne pogleda... Kada je bio frizer, rekla sam mu da ima neki novi preliv, budila sam ga kao, čisto da mu priđem na neki način... Pitala sam ga da razgovaramo, ali on je bio bezvoljan i pitao me je da li uopšte ima poente da pričamo... -  ispričala je Nikolićeva.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Aleksandra Nikolić

 

- Ne znam ni šta bih mu rekla, svesna sam da sam upropastila mnogo toga, ali mora da me razume... I on je prema meni katastrofalno grešio, ne znam... Mene sada da pitaš, ja bih se pomirila sa njim, ja ne mogu bez njega... Ali znam da u suštini od nas nema ništa... - govorila je Aleks.

Printscreen Youtube Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o Dejanu

 

- Misliš li da stvarno nema nade? - glasilo je pitanje.

- Vidim ja da je njemu krivo na neki način, ali mi je jasno da se on više vodi mozgom nego srcem. Moguće da će biti korektan prema meni, ali da se neće miriti sa mnom posle svega... Znam da nas čeka taj medeni mesec, ali ne znam kako će to izgledati ako ne budemo razgovarali... Iskreno, nadam se da će naša priča promeniti nešto, razgovaraću sa njim oko sedam ili osam... Krivo mi je zbog svega, ali treba da me razme, nisam ni ja sva svoja...Uprskala sam - smatra zadrugarka.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

21.05.2022 19:48

Resi svoj odnos sa njim, nesuglasice, sumnje , svadje... , tako sto ces na vencanju , na pitanje maticara da li stupas u brak , odgovoriti : NE !