Milan Milošević progovorio o AFERI BUJANOVAC: Voditelj raskrinkao zadrugare do SRŽI, otkrio njihove NAJMRAČNIJE TAJNE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.05.2022

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voditelj Milan Milošević priznao je sve šta misli o aktuelnim učesnicima rijalitija ,,Zadruga 5".

Milan Milošević progovorio o AFERI BUJANOVAC: Voditelj raskrinkao zadrugare do SRŽI, otkrio njihove NAJMRAČNIJE TAJNE! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Zadruga official printscreen

Voditelj rijalitija "ZadrugaMilan Milošević otkriva šta misli o učesnicima pomenutog rijalitija.

Republika

Milan Milošević rođendan

 

- Anđelo se malo pogubio u celoj ovoj priči od silne želje da bude u centru pažnje, posegnuo je za pričom kao i u predhodnoj sezoni kada je ušao u vezu sa Sanjom. Mislim da to što se dešava između njega i Dalile je strast, nikakva zaljubljenost, mada mislim da je video da mu je Sandra bolji izbor, a da ga više radi Dalila. Tako da je tu ipak pobedila strast. Sandra je takođe osetila te neke vibracije, masirali su se, mazili svako jutro i to traje dve sezone već. Sandra je neko ko voli da pridobije muškarce oko sebe, a da se ne desi ništa konkretno. Ona se druži sa njima i Anđelo je to shvatio pa je zato otišo kod Dalile gde će možda nešto i dobiti - komentariše Milan Milošević za Informer.

U razgovoru ispred prodavnice Filip Car priznao Mikiju kada je prvi put video Dalilu, pa otkrio i gde.

Printscreen RTV Pink, youtube Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević i Huso Mujić

 

- Serija koja se emitovala u Bosni i Hercegovini humoristička mislim da je bila humoristička serija i čak mislim da se pojavila sa Nikolom Kojom u jednoj epizodnoj ulozi. Ona je počela kao glumica Dalila Moreno, ali ne znam da li narod zna da sam ja Dalilu ubacio u rijaliti. Ona se meni javila na Instagramu, rekla da je glumica i da ima veliku želju da uđe u rijaliti. Ovo što je Filip izneo mislim da je čuo od nekoga, jer da je znao ranije rekao bi sigurno - ističe voditelj Milan Milošević.

- Sandra Rešić je ušla skroz srcem u celu tu priču i jako je taknka linija između ljubavi i prijateljstva. On je bio toliko emotivno skrhan da jednostavno sva pažnja koju je ona njemu poklanjala u tim trenucima je njemu prijala. Vrlo lako može da bude da se i on zaljubio, a i ona njega. Oni to neće priznati nikada - komentariše voditelj.

Dia otkrila da se Aleks bavila najstarijim zanatom, Nikolićeva prinala sve o radu u Švajcarskoj.

youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Bujanovac

 

- Svako ko ulazi naknadno u rijaliti uvek poseže za tim nekim informacijam o učesnicima. Već tri sezone koliko je Aleks Mima kod nas neko ulazi i priča kako je ona prostitutka, u Bujanovcu, Švajcarskoj, on devojka tvrdi da je bila hostesa, šta je ona radila u svoje slobodno vreme to je njena lična stvar. Nema dokaza da je bila prostitutka, ngo ljudi svašta pišu i meni jel vole te izraze lica ako mi prenesemo nešto loše za učesnike. Meni je žao sto su tako Aleksandri to radi, međutim izdigla se iznad situacije i iskulirala je to - zaključuje voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Vera

21.05.2022 09:05

Nema dokaza? Hahaha. Pa, Aleksandra Nikolić je sama ispričala da je uhapšena i deportovana iz Turske zbog prostitucije, gde joj je zabranjen ulazak na 5 godina. Dakle, postoji pravosnažna presuda da se u toj zemlji bavila prostitucijom, a to što ona lupeta da je u pitanju greška samo govori o njenom IQ koji je otprilike na nivou kokoške iz ekonomskog dvorišta u Šimanovcima.

Verona

21.05.2022 09:45

Teško onom koga Milan brani i Željko hrani.