MAKRO Aleksandre Nikolić je najbolji drug Filipa Cara: Otkrivena ŠOK istina iz Zadruge, procurile informacije koje su šokirale javnost! (FOTO)

Autor: Aleksandra Ivanović

Zadruga

21.05.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tokom svađe Aleksandre Nikolić i Filipa Cara isplivali su šokantne tvrdnje o njenom makrou.

MAKRO Aleksandre Nikolić je najbolji drug Filipa Cara: Otkrivena ŠOK istina iz Zadruge, procurile informacije koje su šokirale javnost! (FOTO)

Foto: republika/e-stock/Časlav Vukojičić/printscreen

Žestok okršaj nastao je između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, koji su se vređali i iznosili tvrdnje o bavljenju prostitucijom, a u sve su se ubacili i Dalila i Dejan Dragojević.

Naime, svađa se rasplamsala kada je Filip u naletu besa tvrdio da poznaje Aleksandrinog makroa, što je nju izbacilo iz takta, pa je, baš kao i prethodnih puta, tvrdila da je sve laž.

estock/printscreen

Aleksandra Nikolić, Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević

 

- Da nije ovo Maja Marinković iz Koreje? Glupo mi je da ulazim u konflikte s njom, čisto radi Dejana. Laprda, a ne zna šta laprda. Proziva me, pa provuče, pa zavuče - nabrajao je Car, a Nikolićeva ga je prekinula kratkom porukom:

- Pozdrav za Đoleta!

- Đole je moj prijatelj. A ako budem ja pozdravljao tvoje i moje prijatelje, moraćemo na informativni razgovor - dodao je Car i objasnio da misli na Aleksandrinog makroa.

- Što ne kažeš ime i prezime, nego pucaju svi iz praznog pištolja. Nemoj da ja krenem da pričam šta si sve valjao po Beogradu - uzvratila je Aleks, koja je tvrdila da je sve izmišljeno, a onda se u svađu umešao i Dejan:

printscreen

Aleksandra Nikolić

 

- Ona ovo namerno radi, danas ga je prva spomenula, kad je bilo komentarisanje za njega, rekla je da ga ne gleda kao muškarca, a vrabac zna da će on da reaguje na to.

- Ja sam samo rekla da treba neki drugi da se komentarišu, a ne ja, koja sam napravila jednu grešku i jednom se posvađala s dečkom. Terajte se u ku*ac svi, šta vam više odgovara? Ne odgovara vam da sam vesela, da sam tužna, da kažem da me interesuje, da kažem da me ne interesuje - pravdala se Aleksandra.

printscreen rtv pink

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

Filip ni u jednom trenutku nije hteo da spusti loptu, već je tvrdio da se Aleksandra trudi da bude kopija Maje Marinković, kao i da ga proganja.

- Proganjala si me cele prošle sezone, razvaljivala kapiju etno-sela da bi došla do mene. Od početka sam ti pričao da sam korektan prema tebi. A šta tebe interesuje, čime si ti zadovoljna, srećna? Kaže cura da je boginja, a poteze, pokrete i rečenice ima kao Maja Marinković, ona joj je idol - deklamovao je Car, a onda je usledio Dalilin napad:

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

Ako krenem da je komentarišem, neće joj biti dobro, a Dejan neka joj sad zaveže usta, a ne da ćuti. Hajde sada, Aleksandra, da te pitam, rekla si da te boli uvo za Filipa, a kad si ušla u rijaliti, njemu si rekla da ti je rak-rana. I gledaš u njega non-stop!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

21.05.2022 10:49

Sta ova Dalila ima nesto nekome da kaze? Paljba . Dalila, , Aleksandra, Mina ...u cosak , i neka se pokriju usima !

Jelena

21.05.2022 10:56

Zadruga je ista kao Bujanovac. I u njoj buja novac. Svaka akcija se plaća.

Mr. K

22.05.2022 00:52

Devojka mlada, ali s jako mutnom i nemoralnim prošlošću. Kad je ušla u zadrugu 5 prganjala je Janjuša kao da je Miljani neki rod. Dejane beži 1000 km od nje. Q