Car i Dejan hoće TROJKU sa Dalilom! Dragojevićka doživela NERVNI SLOM: Ona je naša IMOVINA, koristimo je KOJI KAKO HOĆE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari spremni za prvu bračnu noć.

Car i Dejan hoće TROJKU sa Dalilom! Dragojevićka doživela NERVNI SLOM: Ona je naša IMOVINA, koristimo je KOJI KAKO HOĆE!

Foto: estock/printscreen

Dok traju poslednje pripreme za predstojeće dve svadbe u "Zadruzi 5", dvojica budućih mladoženja Dejan Dragojević i Filip Car su se previše zbližili, pa su poželeli trojku s Dalilom Dragojević, koja će u nedelju postati gospođa Car.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Car i Dejan hoće trojku sa Dalilom

- Dalila se ne troši, ona je naša imovina, koristimo je koji kako hoće - samozadovoljno je konstatovao Hrvat, a Dragojević se samo potvrdno smeškao, oduševljen što su se njih dvojica posle svih skandala udružila i našla zajedničke teme i fantazije.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

 

 

Miljana obmanula naciju, opet bila na kiretaži

Nakon vesti da je trudna sa Bebicom, pa njenih tvrdnji da ipak nije, kada se ponovo zbližila sa Zolom, Miljana je u jednom od nervnih rastrojstava ipak otkrila istinu kada se izletela da je pre nekoliko dana bila na kiretaži. Naime, Kulićeva je nasrnula na Nenada Macanovića, koji se premišlja oko njihovog odnosa, i otkrila zaprepašćujuće činjenice.

- Ja sam zbog tebe pre tri dana išla na kiretažu. Ovakva sam zbog hormona. Ovo što se ovako ponašam u poslednja dva dana je jer sam pila tablete. On je hteo da zatrudnim, pričao je o detetu, a onda je odjednom prestao da priča o detetu. Ja nisam kurva - govorila je Miljana, upirući prstom u Macanovića, koji sada pere ruke od nje.

S druge strane, Dalila je poludela što se njen bivši i budući suprug tako dobro slažu i nazivaju se kolegama, a posebno ju je razbesnela njihova zajednička fotka. Ona je zbog finalnih priprema oko venčanja takođe u nekom trenutku bila upućena na Aleksandru Nikolić, ali njoj nije padalo na pamet da s njom izigrava drugaricu niti da produbljuje bliskost s njom.

- I ja ću sa Aleksandrom da pravim fotke! Ne znam šta bih rekla... Juče smo popričale na osnovu sklapanja spiska. Nemam komunikaciju, ne nazivamo se koleginicama... Ne treba biti ni loš, a ni dobar - poručila je Dalila povodom kolegijalnog odnosa između njenog budućeg i bivšeg muža.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car razgovaraju

Međutim, Cara očito njene zamerke i pridike, kako pre, tako pogotovo sada, nisu dotakle, već je nastavio da uživa po svome.

- Šta god da bude u odnosu s tobom, ja se kolege ne odričem - podvukao joj je Filip.
Inače, on je pred Dalilu stavio i spisak uslova koje će ona kao njegova buduća supruga morati da ispunjava, odnosno na koje će morati bespogovorno da pristane.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
rade

20.05.2022 07:27

car dalila i dejan takvi hostapleri da bi rodjenu majku prodali u roblje yivotati sta oni pkayuju bahatost beybraynost alavost nekulturu i nadsve kurvaluk sramota srbija sta gleda aleks je priglupa al namirise ylo i tak reaguje d svih njih najiskrenija tvrdim

Odgovori 25 5
mm medena

20.05.2022 09:21

OLOSI SVI TRJE DALILA DEKI I CAR ISTA GOVNA

Odgovori 19 1
Anka

20.05.2022 12:25

Ako debila ovo napravi dogurace do urednice dnevnika na tv pinku.

Odgovori 10 4