Višnja bez dlake na jeziku! Kod Misice BRUTALNO oplela po zadrugarima, pa ŽESOTKO udarilla na Minu: Od nje se sve očekuje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

Višnja bez dlake na jeziku! Kod Misice BRUTALNO oplela po zadrugarima, pa ŽESOTKO udarilla na Minu: Od nje se sve očekuje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Višnja Petrović je bila gost naše najnovije emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" i tom prilikom uporedila sezonu u kojoj je i sama bila učesnica sa petom sezonom ''Zadruge'', te podrobno prokomentarisala brojne situacije u Beloj kući, ali i zadrugare.

Višnja je bez dlake na jeziku otkrila sve o zadrugarima, te je tako otvoreno govorila i o Miljani Kulić.

- Miljana je ultra interesantna na klipovima i ultra naporna uživo. Sa svojim buđenjima u 6 ujutru kada legnemo svi, kako je baš tada boli kičma i vuče nogu i da mora brzo na magnetnu. Ono što je nečija muka i stvarnost nama je smešno, ali prosto sam biraš da sa svojom mukom izađeš na tv i da tu muku naplatiš, tako da od Miljane mene ništa više ne čudi - iskrena je Višnja.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Višnja Petrović

Kako je u ''Zadruzi'' bila dobra sa Matorom, sa kojom posle nije bila u njaboljim odnosima otkrila je kakav joj je sad stav o njoj.

- Matora se ogrešila o mene, par puta smo se srele u gradu, ja sam inače osoba koja se retko izvinjava i retko prima izvinjenja. Ja sam odmah znala da ću sa njom i Savom Perovićem dobro da se slažem i funkcionišem i to je stvarno tako bilo, međutim ona mi je nešto zamerila oko one Zadrugovizije i onda se udružila sa Mikijem, onda su me zajedno ogovarali. I kada smo izašli sreli smo se na jednoj mojoj svirki, ona je tad bila super sa mnom, ostalo je na tome da popijemo kafu. Ona je meni stvarno draga, ali prosto ne prolazim preko ružnih reči i stvari.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Višnja Petrović o zadrugarima

Petrovićeva je i na vezu Mateje Matijevića i Mine Vrbaški imala samo jedno da kaže.

- Ništa iznenađujuće. Od nje me ništa ne šokira, sve mi je očekivano.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Višnja Petrović o Mini Vrbaški

Kako je glavna tema mesecima unazad odnos Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Dalile Dragojević, Višnja je sada otkrila kakvo je njeno mišljenje o svemu.

- Tu mi se mišljenje mnogo menja. Prvo kada je to uradila, uradila je nešto i onda je toliko bila bezobrazna kao da je on njoj to uradio, e kada su oboje krenuli da iznose prljav veš su mi oboje bili užasni. Car je duhovit, koliko god da ima pogan jezik i odvratno obraćanje, kako da ti kažem, svako ti se obraća onako kako mu dozvoliš, drugi put - priča ona i dodaje:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Višnja Petrović o Dalili, Dejanu i Caru

- Najpametnije da žive na različitim kontinentima svo troje.

Šta je Višnja još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading