ZAMALO DA PROĐE KAO ZOLA: Miljana UNIŠTILA Bebicino lice, povrede koje mu je nanela su JEZIVE za videti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.05.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nanela je ozbiljne povrede Nenadu Macanoviću Bebicu tokom tuče!

ZAMALO DA PROĐE KAO ZOLA: Miljana UNIŠTILA Bebicino lice, povrede koje mu je nanela su JEZIVE za videti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" zadrugarka Miljana Kulić nasrnula je fizički na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, a tom prilikom mu je nanela velike teleske povrede u predelu lica. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić pretukla Nenada Macanovića Bebicu

 

Naime, Miljana je bila besna zbog Nenadovog izlaganja, te je skočila i počela da ga udara gde je stigla, a sve vreme joj je fokus bio na licu. Kada se situacija stišala, Bebica je bio i te kako uznemiren i crven po licu, zbog čega su zadrugari bili šokirani. Čini se da mu je i jedno oko bilo malo zatvorenije od Miljaninih udaraca.

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic/Republika/printscreen/zadruga official

Miljana Kulić pretukla Nenada Macanovića Bebicu Zadruga

 

Ono što je Kulićevu ponovo dovelo do pucanja jeste to što je Bebica postao blizak sa zadrugarkom Marijanom Zonjić, o čemu smo već pisali ranije, pa su tokom emisije gledaoci želeli da čuju više o njihovom odnosu. Ponesena besom i revoltom, Miljana je naskočila na Macanovića, te mu je nanela povrede po licu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica povrede

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dušan

19.05.2022 11:13

Prebacite je u bolnicu. Žena je bolesna.

Odgovori 12 0
vesna

19.05.2022 13:59

Da li ova poremecena zena treba nekoga da ubije (daleko bilo) da bi se nadlezni osvestili i shvatili da ovoj jadnici trba zatvorska psihijatrija ?!

Dr "Frojd"

19.05.2022 21:39

Alo, sto je ne izbacujete ? Drugi su ispadali zbog dodira , a ova luda unakazuje ljude, i , nikom nista. Sta cekate ? Da bolesnica ubije nekoga ?

Nada

19.05.2022 21:46

Stop svakom nasilju,nad zenama a i na muskarcima! STOP Miljani Kulic! STOP podrske nasilju od strane voditelja Milana Milosevica! Zrtve nasilja u zadruzi od strane Miljane -Lazar Jeremic,razbijena glava soljom -David Dragojevic,razbijena glava soljom -Matora,probusen obraz mikrofonom -Djedovic,pogodjen bubicom -Zola,udarac u oko i polomljen nos,2019,god. -Zola ,povreda sa stiklom u glavu dok je spavao,2021.god. Dokada i zasto? Dok se ne desi ubistvo jer samo to jos nije vidjeno u rijalitiju!