MILJANA PREVESLALA NACIJU: Bila na kiretaži pre TRI DANA, KONZUMIRALA TABLETE, sve je uradila zbog BEBICE, a evo šta je ON ZAHTEVAO od Kulićeve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.05.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić bila na kiretaži pre tri dana, obmanula sve!

MILJANA PREVESLALA NACIJU: Bila na kiretaži pre TRI DANA, KONZUMIRALA TABLETE, sve je uradila zbog BEBICE, a evo šta je ON ZAHTEVAO od Kulićeve! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 Kao bombda je nedavno odjeknula vest da je Miljana Kulić trudna, ona je to demantovala, a sada je otkrivena istina. Međutim, istina je noćas izašla na videlo kada je Kulićeva nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Kakav je ukus Zole? - glasilo je pitanje.

- Glupost. Zbog toga se sve i dešava, ja mislim da će oni da se pomire, zato i držim tu distancu - rekao je Bebica.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

 

 

- Ja sam jutros dala sve od sebe da ga razdvojim od Miljane. Ne znam šta se dešava, ovakav mi se ne dopada. Znam da će da padne u depresiju. Vidim da nije spavao. Na Zolu ne bi smela ovako. Jutros mi je rekao samo da neće spavati, ali ga ona ne zanima. Miljana posle Zole mene šalje da zovem Bebicu. Ona ne primeti Bebicu kad Zola hože da bude sa njom - govorila je Dalila.

 Miljana ne može da podnese da nije centar pažnje. Ona njega ne voli i Bebica joj ne smeta, nego joj se nije svidelo što mu je bilo dobro dok ona nije bila tu - rekla je Sandra.

- Ne želim ovakav odnos, videću napolju - dodao je Bebica.

- Što se pomirio ovde sa mnom? - pitala je Miljana, pa napravila novi haos.

- Ja sam zbog tebe pre tri dana išla na kiretažu. Ovakva sam zbog hormona. Ovo što se ovako ponašam u poslednja dva dana je jer sam pila tablete. On je hteo da zatrudnim, pričao je o detetu, a onda je odjednom prestao da priča o detetu. Ja nisam k*rva - govorila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Dr "Frojd"

19.05.2022 09:58

Cas se sexa sa Zolom, cas sa Bebicom . Koja joj je ovo kiretaza po redu ?

Odgovori 18 1
Dušan

19.05.2022 11:18

Životinjski nagoni za seksom kod psihičkih bolesnika su znatno pojačani.

Odgovori 19 0
SvetlanaP

19.05.2022 18:07

Ovo je stvarno strasno, da se psihicki bolesnik drzi van ustanove u zadruzi da bi povecali gledanost. Kome je bre ovo vise interesantno. Kakvi su to morbidni porivi koji nagone ljude da uzivaju dok gledaju ovakve stvari. Ovo je toliko jezivo da nema dalje. Oba ova tipa nisu nista normalniji od nje, cim mogu da se nadmecu oko nje. ODVRATNO

Olja

20.05.2022 23:42

@SvetlanaP - Svetlana,potpuno te podrzavam u tvom izlaganju.Ona je bolesna,treba je odvesti na lecenje,unakazice nekoga...u ludnicu sa njom