DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI? MIljana Kulić BRUTALNO PREBILA Bebicu, pa mu ZAPALILA SVE STVARI, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.05.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana palila Bebicine stvari ispred Bele kuće!

DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI? MIljana Kulić BRUTALNO PREBILA Bebicu, pa mu ZAPALILA SVE STVARI, OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić

Miljana Kulić i Nenad Macanović opet raskinuli, a onda je izbio karambol.

Kulićeva je izašla ispred Bele Kuće palila Bebicine stvari kao nekad Zoline, pre toga Miljana ga je gađala flašom vode, potom ga udarala pesnicama, a onda je na kraju u zoru iznela njegove stvari ispred Bele kuće i zapalila ih.

Podsetimo, Miljana je već pokušala da zapali i stvari Lazara Čolića Zole, ali je obezbeđenje sprečilo u tome govoreći da će napraviti požar, te da joj nije dozvoljeno da pali tuđe stvari, ali i bilo šta.

Ovog puta je isto uradila, samo što je uredno sela i jednu po jednu stvar palila, te slagala na gomilu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Renato

19.05.2022 09:31

Pod hito diskfalifikacija za ovu psiho bolesnicu.Dokleviše.Zašto joj se tolerišu peprimerene stvari. Tukla oveka, zapalila mu stvari. Zolapobegao u izolaciju jer ga napada i siluje.... Napolje, ne želimo više da je vidimo u Zadruzi...

Odgovori 19 3
Dr "Frojd"

19.05.2022 10:07

Bije partnere, pali im stvari ,razvaljuje vrata... S jednim partnerom se sexa u tus kabini, a sa drugim partnerom na Rajskom ostrvu. Zena nije pod libelom . Obzirom da ima dijagnozu, ne odgovara za svoje postupke pred zakonom. Svesna te cinjenice , sve vise , i sve cesce je agresivna , a produkcija joj oprasta nasilje . ????????? Zena predstavlja opasnost za okolinu. Krajnje je vreme da je izvedete iz zadruge dok nije ubila nekoga.

Odgovori 18 1
Dušan

19.05.2022 11:33

Ne smem ni da pomislim šta će se desiti ako zgrabi oštar kuhinjski nož.

Odgovori 16 0
Mima

19.05.2022 13:05

Bolesnika produkcija od nje.