Aleks RAZVALJUJE po imanju zbog Dejana, on je URNISAO uvredama: KUČKO, ODVRATNA SI MI! (VIDEO)

Autor: Melina GVERO

Zadruga

18.05.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su napravili haos u Beloj kući, izlomili pola imanja, pa se brutalno vređali.

Aleks RAZVALJUJE po imanju zbog Dejana, on je URNISAO uvredama: KUČKO, ODVRATNA SI MI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić nakon maratonskih svađa s Dejanom Dragojevićem počela je da razbija po imanju, te su zadrugari poleteli da je spreče, a među njima je bio i Dragojević, koji ju je prethodno nazvao kučkom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra lomi po imanju

Naime, Aleksandra i Dejan su prvo imali seks, a nakon toga su otišli na žurku, gde je izbila do sada neviđena svađa. U brutalnom sukobu Dragojević je urnisao starletu, koju je na kraju hteo da baci u bazen.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan nosi Aleks

- Ja ne mogu više da te molim da razgovaraš sa mnom. Ne mogu više da te molim, budi normalan. Nemoj da me dovodiš u neka stanja. Je l' ovo namerno radiš? Ti ćeš mene psihički da ubiješ. Šta je tvoj cilj? - pričala je Nikolićeva.

- Šta hoćeš, kučko, od mene? Moj cilj je bio da te iska*am, a sad paljba od mene. Odvratna si mi, hoćeš da me ubaciš u crveno. Hoćeš da naudim sebi zbog tebe, ali ti to neće uspeti - vređao je Dejan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan hoće da ubaci Aleks u bazen

- Hajde da te vidim baš. Ajde, iskasapi se, pa ću i ja da uzmem staklo i da se izbodem. Je l' to hoćeš? Zbog čega ovo radiš? Hoćeš da te sada zadavim i izađem odavde - pretila je Aleksandra.

- Nemoj da se ku*čiš. Ako te kuliram, kuliram te. Nemoj da mi bacaš stvari, klošarko jedna. Aj marš od mene, napolju te svakako čekaju tvoji je*ači.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan gura Aleks u bazen

- Hoću kući da idem, ne mogu da izdržim ove situacije. Počinjem da te mrzim, a ti to u stvari i hoćeš. Ti si pravi klošar - besnela je Aleks.

- Šta hoćeš od klošara? Idi od klošara, biće ti lakše. Potvrdila si sumnje i ostavi me. Koji ću ti ku*ac? - urlao je Dejan.

- Ti sebe uzdižeš, a mene spuštaš. Celu noć idem za tobom, a ne znam zbog čega se svađamo. Šta hoćeš od mene, pijanduro jedna?

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Aleks svađa

- Pijanduro? Je l' si tako momcima govorila da su narkomani? Pošto znam da su te samo takvi i ka*ali. Ako ja probijem blokadu nervoze, neće biti dobro. Ne prelazi granicu moje mirnoće i nemoj da me grizeš. Nema šta da pričamo ti i ja - besan je bio Dejan.

Nakon toga Dejan je zgrabio Aleks i počeo da je nosi ka bazenu, pa nekoliko puta zamahnuo, kao da će da je ubaci u vodu. Zadrugari su ih smirili, a oni su nastavili da se ganjaju po dvorištu Bele kuće.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Udaću se za Cara u krvavoj venčanici

Kako se sprema dugo iščekivan vikend, kada će se u "Zadruzi 5" desiti dva venčanja, jedno između Dalile Dragojević i Filipa Cara i drugo između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, odnosi među budućim mladencima su nikad gori. Naime, Dalila i Filip su u svađi rekli jedno drugome mnoge uvrede koje su se odnosile na svadbu koja predstoji.

- Nemoj da venčanica u kojoj se budem udavala za tebe bude krvava, nemoj da se sprdaš sa mnom. Nisam ja više neko ko može da trpi neke stvari - pretila je Dalila Caru, koji jedva čeka da je ugleda u belom.

S druge strane, Dalila Dragojević i Filip Car celi dan su imali svađe i prepirke, a kako se približavala noć, tenzije su popustile, pa su svoje ljubavno pomirenje proslavili žestokom vrelom akcijom u sobi za izolaciju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Radica

18.05.2022 22:20

nevidjeno glupa i nevaspitana devojka kojoj treba nedelju dana objasnjavati i opet ne razume iritantna ne zna kako zapoceti razgovor niti kako razgovarati celo vreme vristi kao pricaj samnom normalno,boze sacuvaj ovog stvora ko dovede kuci niti sta zna da skuva niti je vredna ne znam sta zamislja da je

Odgovori 16 0
MladenBg

19.05.2022 04:38

Od simpaticne guskice do budaletine sa rascupetanom kosom koja glumi Maju Marinkovic. Odvratno

Odgovori 16 1
koBra

19.05.2022 05:48

Retko glupa i odvratna devojka.

Odgovori 15 0
Dr "Frojd"

19.05.2022 10:12

Ako je ona guska , sto je bio u vezi sa guskom ? U postupcima i obracanju prema njoj pokazao je da je s e l j a c i n a ! Govedo !

Odgovori 6 10