OVA FOTKA ĆE UNIŠTITI DALILU DRAGOJEVIĆ: Isplivala njene BURNA PROŠLOST, uhvaćena sa poznatim pevačem u AKCIJI, BEZ IJEDNE OPERACIJE, NEPREPOZNATLJIVA!

Autor:

Zadruga

18.05.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević uhvaćena sa našim poznatim pevačem u akciji!

OVA FOTKA ĆE UNIŠTITI DALILU DRAGOJEVIĆ: Isplivala njene BURNA PROŠLOST, uhvaćena sa poznatim pevačem u AKCIJI, BEZ IJEDNE OPERACIJE, NEPREPOZNATLJIVA!

Foto: E Stock

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević definitivno je jedna od vodećih karika pete sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Zbog toga, mnogi pokušavaju da iskopaju sav njen ,,prljav veš" kako bi uništili njenu reputaciju koju je godinama unazad gradila. Iako mnogi smatraju da činom prevare, Dragojevićka je samoj sebi naškodila, sada se pojavila fotografija koja do sada nije viđena. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević razvod

 

Naime, pre nekoliko godina, dok još nije ni imala plastične zahvate na svom licu, Dalila se našla u društvu našeg poznatog pevača, koji je jedan od traženijih na našim prostorima, ali i šire. U pitanju je pevač MC Stojan, za kim je Dalila svojevremeno bila odlepila, pa je na sve načine pokušala da dođe do njega. 

Republika

Foto: estock/printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić, Filip Car

 

Na Fejsbuk profilu jedne devojke pojavila se Dalilina fotgorafija sa pomenutim pevačem, a mnogi misle da će ovo dodatno da je kompormiuje, budući da je nekolicinu podsetila na Miljanu Kulić, koja je svojevremeno jurila poznate pevače. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

20.05.2022 09:24

ova nema s kim se nije je....la uyassssssssss