STIŽU NOVE RIJALITI BEBE? Šimanovci se tresli od VRELIH ACKIJA, Mateja RAZVALIO Minu, a tek šta je Car uradio Dalili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.05.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći u rijalitiju ,,Zadruga" se desio potpuni obrt situacije.

STIŽU NOVE RIJALITI BEBE? Šimanovci se tresli od VRELIH ACKIJA, Mateja RAZVALIO Minu, a tek šta je Car uradio Dalili! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić si sačekali da se zadrugari uspavaju i da se svetla u spavaćoj sobi ugase, kako bi mogli da konzumiraju svoju vezu u krevetu. Viktorija je Marku okrenula leđa, a zatim su otpočeli žestoku vrelu akciju, od koje se zatresala "jorgan planina".

Ovo nije jedina poza koju su isprobali. Mitrovićka je u jednom trenutku zahajala Marka i počela da ubrzava, a dok se premeštala, mogle su da joj se vide grudi, koje su sevnule. Zatim je Marko legao iznad Viki i vrela akcija se nastavila.

 

 

Dalila Dragojević i Filip Car su odlučili da svoje ljubavno pomirenje proslave žestokom vrelom akcijom u sobi za izolaciju. Kako je ovo nova veza, odlučili su da probaju i novu pozu. Filip je ovog jutra pokušao da bude iznad Dalile, ali su se njih dvoje umotali u ćebe, pa ipak odlučili da se vrate u svoju klasičnu pozu.

 

 

Dalila i Car su odlučili da svoje ljubavno pomirenje proslave žestokom vrelom akcijom u sobi za izolaciju. Kako je ovo nova veza, odlučili su da probaju i novu pozu. Filip je ovog jutra pokušao da bude iznad Dalile, ali su se njih dvoje umotali u ćebe, pa ipak odlučili da se vrate u svoju klasičnu pozu.

 

 

Dragojevićka i Car su odlučili da svoje ljubavno pomirenje proslave žestokom vrelom akcijom u sobi za izolaciju. Kako je ovo nova veza, odlučili su da probaju i novu pozu. Filip je ovog jutra pokušao da bude iznad Dalile, ali su se njih dvoje umotali u ćebe, pa ipak odlučili da se vrate u svoju klasičnu pozu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading