SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA MILJANE KULIĆ?! Pokušala da RAZVALI KAPIJU I POBEGNE, slomila bubicu, pa PRODUKCIJI uradila nešto NEDOPUSTIVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.05.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je noćas dobila nikad žešći napad besa, i to zbog kutije cigara!

SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA MILJANE KULIĆ?! Pokušala da RAZVALI KAPIJU I POBEGNE, slomila bubicu, pa PRODUKCIJI uradila nešto NEDOPUSTIVO! (VIDEO)

Foto: instagram printscreen

Miljana Kulić je sinoć napravila žestok haos na imanju, nekoliko puta je pokušala da pobegne, odnosno da natera Nenada Macanovića Bebicu da razvali ogradu i pomogne joj u bežanju, onda je slomila bubicu pa ispsovala produkciju!

Bebica je sve vreme pokušavao da je umiri, ali je Miljana bila sve gora, a stvari su eskalirale kada je na najgori mogući način počela da preti i vređa članove produkcije, jer joj nisu poslali cigarete, kao i da brutalno udara Bebicu!

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod, a u narednim satima se očekuje oštra kazna za Miljanu zbog agresivnog i nedopustivog ponašanja, te vređanja kuće koja joj je i nakon diskvalifikacije pružila šansu da bude deo rijalitija i zaradi svoje honorare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
zmaj

18.05.2022 08:44

nemas zabavu bez budalu!

Odgovori 15 1