Dragojevići na stubu srama! Bivši ljubavnici prave veselje: Dupla svadba u "Zadruzi, Dalila i Car, Dejan i Aleks venčavaju se u nedelju!

Autor: Aleksanra IVANOVIĆ

Zadruga

17.05.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević ponovo će stati na ludi kamen, ali ne jedno s drugim, već sa svojim ljubavnicima.

Dragojevići na stubu srama! Bivši ljubavnici prave veselje: Dupla svadba u "Zadruzi,  Dalila i Car, Dejan i Aleks venčavaju se u nedelju!

Foto: estock/printscreen

Naime, Veliki Šef obavestio je zadrugare da će se u nedelju odigrati dve svadbe, a oni su birali prvi par i odlučili da to budu Dalila Dragojević i Filip Car. Za drugi par glasala je publika i situacija se dodatno zakuvala kada je obelodanjeno da će to biti Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić. Dalilu je ovo očigledno pogodilo, a sve je kulminiralo tokom burne svađe s Filipom, te je tvrdila da neće na taj način da se uda.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

- Ja svadbu otkazujem. Ne želim da do najsrećnijeg dana doživljavam najveće uvrede. Danas sam ponovo pala u depresiju zbog Filipa - besnela je ona i objašnjavala da do matičara neće doći, a Car je tvrdio kako se po ko zna koji put samo folira:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

- Njoj bi pre bubreg otkazao nego svadba da se otkaže. Ja sam oduševljen što će biti svadba. Hajde da to napravimo i odradimo!
- Da mi je neko rekao da ću se udati istog dana kad mi se i bivši suprug ženi, ne bih mu verovala -
jadikovala je Dragojevićka, što je razbesnelo Dejana, koji je razvezao jezik:
- Ona je mene i tokom braka varala! Prevarila me je sa Mladenom. Ja nisam znao mnoge stvari, zaljubio sam se u takvu kurvetinu. U jedan flertuje sa Anđelom, pa se valja u izolaciji...
Nakon celodnevne drame deluje da se Dalila pomirila sa sudbinom i predstojećim venčanjem, a zadrugari su u više navrata međusobno komentarisali da nema šanse da nedelja prođe bez velike drame.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

 

Dia: Dalila se je*ala za 20 franaka i večeru

Nova učesnica Zadruge Dia Kostić iznela je ozbiljne optužbe na račun Dalile Dragojević. Ona tvrdi da se Dragojevićka bavila prostitucijom, a da je za te priče čula od poznanika.

- Čula sam neke stvari u Švajcarskoj... Za Dalilu sam čula za koliko je novca išla, 20 franaka, to je 20 evra, u to vreme tada - rekla je Dia i izazvala haos u Beloj kući.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jaca

20.05.2022 13:19

kupleraj madam mujic svaler nosorog jebeni i muy papucar