Dragojević rešio da bivšu ostavi BEZ IČEGA: Dalila MORA DA DA SAV NOVAC Dejanu! ON iznosi detalje

Autor: Goran Doljančević

Zadruga

17.05.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Dalila Mujić i Dejan Dragojević tek će se raskusurati nakon Zadruge 5.

Dragojević rešio da bivšu ostavi BEZ IČEGA: Dalila MORA DA DA SAV NOVAC Dejanu! ON iznosi detalje

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević Dalila Mujić

Dejan Dragojević drži u šaci bivšu ženu Dalilu jer je kod njegove majke Biljane Dragojević u Veterniku laptop sa svim gadostima vezanim za njeno ime, zbog kojih može da završi na robiji.

Zadrugar koji poslednjih nekoliko dana iznosi bukvalno gomilu prljavih informacija vezanih za starletu iz Bosne spreman je na sve i ovoga puta ide do kraja! Kako ga je osramotila i nanela mu neviđen bol time što ga je javno prevarila s Filipom Carem, rešio je da je uništi i da joj samo nagovesti na šta je sve spreman. Iako je do sada govorio da je nikada ne bi povredio niti rekao nešto ružno za nju, kada ju je konačno preboleo, prljav veš počeo je da iznosi za crnim stolom, a samim tim i s milionskim auditorijumom. Ona je u šoku jer zna da su sve te stvari istinite ili barem 80 odsto onoga što on priča.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Mujić u Zadruzi

 

- Da li ste sada postali svesni koliko je Dejan opasan i namazan? Mi koji ga poznajemo znali smo da će ovo da se desi. Dalila je bukvalno gajila zmiju u nedrima i verovala nekome ko je sve skupljao i skupljao, računajući na to da će mu jednog dana trebati da se sveti. Ta žena mu se prepustila milion odsto, verovala mu je jer su delili i dobro i zlo. Nije trebalo jer je samo sebe sje*ala, što bi naš narod kazao. On je do tančina upućen u sve ilegalne radnje njene majke, pravio se šatro da im pomaže, a ovamo je sve arhivirao. Dejan ima snimke kada je policija dolazila na vrata kod Emine. On je večito sve snimao: "Mi se sada volimo, ali ne znamo kako će i šta da bude sutra. Moram sebe da osiguram, ipak sam ja došao na njen teren. Može sutra da me šutne ko pseto, da kaže, mrš, ovde nema ništa tvoje. Neću da dopustim da tako bude", govorio mi je on jednom kada je bio pripit - počinje priču izvor blizak kontroverznom paru, pa dalje nastavlja kakve to dokaze poseduje zadrugar, gde ih krije i šta traži zauzvrat:

- Dejan je sve dokumentovao, bavio se prljavim radnjama. Sve što mu je Dalila pričala krišom je snimao. Vi ne znate kakva priznanja sve ima u telefonu. Koliko samo abortusa je imala, s koliko muškaraca je navodno spavala za novac, koliko je muškaraca prevarila za novca. Ima i njena priznanja kako je lovatore i političare ucenjivala za pare. Njene poruke kako ih ucenjuje i traži iznudu. Ma to su stvari zbog kojih Dalila može da završi na robiji godinama. Ne znam zašto mu je poverila sve to i zašto mu je verovala. Ona mu je sama dala tajni telefon da ga polomi i uništi, a on je, pre nego je to uradio, sve prebacio u laptop. Bio je proračunat, a ona mu je verovala. Sada, kada je mrzi, spreman je na sve. Dejan je pre ulaska u "Zadrugu" poštom poslao mami Biljani taj laptop u Veternik. Napisao je da je tu sve i da dobro čuva taj materijal, kao oči u glavi. Iako nisu pričali, ona je skontala o čemu se radi i sakrila je laptop na sigurno.

Foto: Printscreen RTV Pink

Dejan Dragojević Dalila Mujić svađa

 

Prijatelj kuće Dragojevića koji je do detalja upućen u živote zadrugara i sve što će se dešavati narednih meseci nam je za kraj otkrio:

- Zamislite vi tu dozu lukavosti da majci, s kojom nije pričao pet godina, pošalje laptop pre ulaska. Dejan je opasan manipulator. On neće da pušta ništa iz tog laptopa koji Biljana čuva, ali će da uceni Dalilu da mu da sve pare koje zaradi u "Zadruzi" u zamenu za taj laptop, koji može da je uništi zauvek i zakopa dva metra ispod zemlje. Ona zna šta on ima. Cedio je kroz zube više puta da ima materijalne dokaze. Zato je ona suzdržana. Imala bi i ona o njemu svašta da kaže, ali ne sme. On je pretio da će sve da pošalje tati Husi. To bi Husu dotuklo i umro bi. Ionako je već bio na ivici života i smrti zbog njihovih svađa u "Zadruzi". Ako Dalila ne bude pristala na sve što po izlasku bude tražio od nje, a na prvom mestu novac, on bi bukvalno mogao da je strpa u zatvor s materijalom. Kako je puklo između njih i počeli su da iznose neviđen skandalozan prljav veš, Dejan za sve rečeno ima materijalne dokaze. Laptop je pun skrinšotova, slika, klipova, poziva i snimljenih razgovora. Mama Biljana ga čuva kao oči u glavi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

17.05.2022 14:36

Samo da pravda pobedi.