Miljana će UBITI NEKOGA, ZOLA KAO DA JE NA RATIŠTU! Bosi Čolić loše posle sinovljevog sukoba sa Kulićkom

Autor:

Zadruga

16.05.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosa Čolić uporna je u nameri da Miljana Kulić odgovara za ono što je uradila njenom sinu Zoli.

Miljana će UBITI NEKOGA, ZOLA KAO DA JE NA RATIŠTU! Bosi Čolić loše posle sinovljevog sukoba sa Kulićkom

Foto: Facebook/Bosa Colic

Bosa Čolić, Miljana Zola

Majka Lazara Čolića Zole, Bosa Čolić, oglasila se nakon što je Miljana Kulić fizički nasrnula na njenog sina.

Danas je nastao veliki haos prilikom kojeg je Zola molio Miljanu da raskinu, a Bosi nije bilo dobro kada je pogledala o čemu se radi. 

Foto: Facebook/Bosa Colic

Bosa i Zola Čolić

 

 

- Evo sad sam pogledala sve, drhtim sva! Ona je bolesna osoba to svi vide i znaju, spremna je na sve. Samo da se sve ovo završi. Znam ja šta ću dalje, sve što sam rekla iza toga i stojim. Ona kad tako nešto uradi ona kaže da je bolesna i da ne zna šta radi pa zna se gde je takvima mesto. Bojim se da ga opet ne napadne. Ona je svaki dan sve gora. Ubiće nekoga. Molim se Bogu da ostane živ i zdrav. Bože pomozi kao da je otišao na ratište, a ne u rijaliti. Okej su neke svađe, pa to je normalno ali agresivno se ponašati i spreman da ubiješ, to još nisam viđela. Shvatite majka sam i jako mi je teško - ispričala je Bosa suznim glasom.

Foto: www.youtube/Zadruga Official, E/Stock

Miljana Kulić i Bosa Čolić

 

Bosu smo takođe pitali i da li još uvek stoji pri odluci da tuži Miljanu Kulić zbog svega što je izrekla njenom sinu kao i zbog toga što ga je pogodila štiklom u glavu.

- Naravno, rekla sam da stojim iza svega što sam rekla i pre. Na sudu ćemo da vidimo o čemu se radi. Ona je htela njega da ubije štiklom, na sudu ćemo da vidimo da li je ona luda ili šta se dešava - podvukla je Bosa za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading