Dejan Dragojević nikad brutalnije udario na bivšu taštu: Dalilina majka je narko-diler, VALJA DROGU U TUZLI

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

16.05.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dejan Dragojević razvezao jezik o Emini Mujić.

Dejan Dragojević nikad brutalnije udario na bivšu taštu: Dalilina majka je narko-diler, VALJA DROGU U TUZLI

Foto: Facebook, e-stock/Č.VUKOJIČIĆ, printscreen Youtube Zadruga Official

Bivši supružnici Dalila Mujić i Dejan Dragojević ponovo su zaratili za crnim stolom, pa je zadrugar izneo šokantne detalje o roditeljima nekadašnje partnerke. Naime, Dejan je tokom emisije otkrio da je Dalilina majka Emina Mujić narko-diler, da je u kontaktu s nekoliko kriminalaca u Tuzli, kao i da nikada nije ulazio u njen stan kada bi zajedno išli u posetu jer je znao da u njemu krije drogu. Tokom Dejanovog izlaganja Dalila je počela da besni, pa je zapretila tužbama zbog svega, ali to nije sprečilo Dejana da nastavi da iznosi prljav veš.

Foto: printscreen

Emina Mujić Dalilina majka

 

- Niko ne zna pravu istinu o Dalilinoj majci, sem mene. Dugo sam ćutao, ali ako smo rešili da skroz svi skinemo maske, onda idemo redom. Dalilina majka Emina u Tuzli valja drogu. Pouzdano znam da je u kontaktu s nekim ljudima koji su sumnjivi, odnosno koji se bave istim poslom i nju pokrivaju. To su bosanski kriminalci koji ne dolaze na njenu kućnu adresu, nego se sastaju po Tuzli i u kazinu u koji stalno Emina ide. Kad god smo Dalila i ja išli kod njene majke u posetu, ja sam ostajao u hodniku. Nisam hteo da ulazim u njen stan jer sam znao da je pun droge! Nisam hteo da nešto slučajno nestane, pa da posle bude da me optuže da sam ukrao. Ta žena nema pravo da mene komentariše jer ono čime se ona bavi je mnogo strašnije od svega što sam ikada ispričao o njenoj ćerki u rijalitiju. Postoje priče da se prostituiše, to su ozbiljne stvari, ali za to će mi trebati vremena da nađem dobre dokaze - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen RTV Pink

Dejan Dragojević Dalila Mujić Zadruga 5

 

Dragojević je potom rekao da mu je svejedno ako ga Emina tuži, pa je pomenuo i priče da mu je Dalilina majka navodno vračala.

- Stojim iza svega što sam rekao, Emina može slobodno da me tuži. Mogu da dođem u Tuzlu sa svedocima, pa ćemo da vidimo kako će situacija da se odvija. Za to da li mi je nešto vračala i da li se time bavi nemam dokaze, ali pretpostavljam da jeste. Čuo sam da se i time bavi, ali nemam čime da potvrdim. Time se bavi i Dalila, ali to je druga tema - rekao je Dejan, a Dalila je besno skočila da brani majku:

- Neka Dejan priča sve šta ima, kaže da ima dokaze, pa neka se brani na sudu. Nema šta da branim bilo koga od Dejana Dragojevića, koji će svakako odgovarati za sve što je rekao. Moji roditelji su pošteni i normalni, ne potresaju me ove provokacije. Ne udaram tako po njegovoj porodici, ali ako hoće da igramo ovu igru, nema problema.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (3)

Loading
mina

16.05.2022 06:18

ovo mislim da je istina ya dalilu i njenu majkuobe su raspandrkace pokupila sve namajku ylo obe

Lana

16.05.2022 13:16

Dejan je prikriveno zlo. Podmuklo je smišljao laži da bi Dalilu ukaljao što više. Isto je uradio i njegov brat sa A.S . Jadno jer to što priča loše o nekome sa kim je živeo . Neće biti srećan sa pljuvanjem i iznošenjem takvih stvari.

Zorica

16.05.2022 19:04

DEJAN JE POKVAREN I LAZOV STA NJEGOV BRAT I MAJKA RADE NEK SE OSVRNE PRVO NA TO POKVAREN I LICEMERAN DECKO KOJI MISLI DA LAZIMA MOZE PRIVUCI PUBLIKU BA GADI MI SE