Dejan Milićević opleo po Miljani i njenim momcima, pa se dotakao Dalile i Cara: VALJAJU SE, ŽIVE SVOJU INDIJSKU SERIJU!

Autor:

Zadruga

15.05.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milićević analizirao je rijaliti učesnike.

Dejan Milićević opleo po Miljani i njenim momcima, pa se dotakao Dalile i Cara: VALJAJU SE, ŽIVE SVOJU INDIJSKU SERIJU!

Foto: Instagram, printscreen Youtube/Zadruga Official

Dejan Milićević opisao je aktuelne ljubavne parove iz "Zadruge 5" i njihove brodolome.

Fotograf je priznao da prati rijaliti te se dotakao Miljane Kulić i njenih muškaraca.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Zola Čolić, Miljana Kulić, Nenad Bebica

 

- Propratio sam, pustim Zadrugu dok radim i sređujem fotografije. Ispratio sam sva dešavanja, pola ih poznajem privatno. Mislim da se polako rađaju neki novi momenti u Zadruzi, to je dobro ispričana priča... Miljana, Bebica i Zola. Novi likovi će preuzeti taj neki tron aktuelnosti, jer ipak publika želi nešto drugo. Previše dugo se raspravljalo o tom triu. Nema od toga ništa! To su njihove privatne stvari i bolne stvari. Miljana igra rijaliti i ubacuje nove elemente, kako bi održavali priču  - smatra Dejan koji je oštro prokomentarisao trougao Dalila, Dejan Dragojević i Filip Car. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Filip Car Zadruga 5

 

- Mislim da je to sve dizanje rijaliti prašine. Ne treba da se priča o tome da li je promenio veru ili ne. Nije ni mesto ni vreme da mi sada, ili oni unutra o tome pričaju. Bitno je kakav si čovek, verovatno čovek ne želi da otkriva, da to ostane misterija, da ostane neotrkiveno ne bi li to bila još jedna stvar koja će da ga održava tamo. Moraš stalno da upumpavaš novi kiseonik kako bi se održao. Od njegove i Aleksandrine veze nema ništa, to je na nivou statističke greške - ispričao je Dejan za Pink.rs.

Foto: Printscreen RTV Pink

Dalila Dragojević se svađa sa Dejanom

 

- Dalila ima šanse za visok plasman, ona je stari rijaliti igrač. Šta je ona meni sve izgovorila, a ja imam pravo i da je komentarišem i ignorišem, s obzirom šta mi je sasula u lice. Ja sam mnogo veći od nje, opraštam, ne zna šta čini. Car i ona glumataju, žive svoju indijsku seriju, valjaju se po imanju, uništavaju, nema ništa od toga to je šou i gluma - završio je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading