Miljanino ponašanje je VARLJIVO I NIKAD SE NE ZNA KADA ĆE SE DESITI DRUGA ŠTIKLA: Zolin drug upozorava da Kulićeva opet može da nasrne na Čolića

Autor:

Zadruga

14.05.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je opasna po Zolu Čolića, a to je jednom i bilo potvrđeno.

Miljanino ponašanje je VARLJIVO I NIKAD SE NE ZNA KADA ĆE SE DESITI DRUGA ŠTIKLA: Zolin drug upozorava da Kulićeva opet može da nasrne na Čolića

Foto: yotuube printscreen zadruga official, amig show

 Prijatelj Lazara Čolića Zole, Ivica, polemisao je o događanjima iz ''Zadruge 5'' koji se tiču njegovog druga, koji je oduvek imao buran odnos sa Miljanom Kulić.

- Ja sumnjam u tu sreću, za mene je to bolestan spoj. Zola nikad nije komentarisao da li je voli ili ne, samo sam ja kroz druženje skontao da on nju jako voli. 

Zola je bio mnogo interesantniji dok Miljana nije ušla. Tad se malo opustio, a sad je ušao u fol da on malo upravlja njom. Ovo je prvi put da on upravlja njihovom pričom. To je uspeo jer ga Miljana voli, čeznula je za njim, međutim njeno ponašanje je varljivo i nikad se ne zna kad će se desiti druga štikla. Ja bih voleo da ostane ovako. 

Foto: Printscreen Yotube/Zadruga Official

Zolin prijatelj komentariše Čolića

 

- Od svih sa kojima se družio, Nevena je bila najzgodnija i najpametnija. Ona ga je iskreno volela. Nije ona nešto puno vremena provela sa njim da bi ga volela, ali određene simpatije ima prema njemu - rekao je Ivica u emisiji Pitam za druga a komentarisao je i Nenada Macanovića Bebicu, ali se prisetio i trenutka kad je Miljana bila nasilna prema Bebici, te ga povredila štiklom.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

 

- Bebica je zaljubljen u Miljanu i to se vidi. Kako je s Marijanom, dobio je boju, povratio je. Miljana voli Zolu, samo što Zola nju voli više. Samo je zaboravio da ima još jedna štikla, mada nije zaboravio... On zbog te štikle čuva mir do kraja. Neosporno je da se vole, samo što je ona takvog karaktera da se nikad ne zna.

Foto: Youtube printscreen

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Nenad Macanović Bebica Zadruga 5

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading