DALILA PRIZNALA DA JE ABORTIRALA DETE i otkrila detalje o bivšem vereniku! Dejan joj ODBRUSIO, šta je istina?!

Autor:

Zadruga

13.05.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je otkrila svoju tajnu, a Dejan Dragojević joj je sve vreme protvrečio.

DALILA PRIZNALA DA JE ABORTIRALA DETE i otkrila detalje o bivšem vereniku! Dejan joj ODBRUSIO, šta je istina?!

Foto: Printscreen KLIK TV/RTV Pink

Dalila Dragojević otkrila je da je abortirala kada je imala 17 godina sa momkom sa kojim je bila četiri godine u vezi.

- Bila sam trudna sa 17 godina, moj otac nije podžavao ništa pre braka. Ja sam otišla da uradim ono što sam uradila. Nisam gledala na tu situaciju tako što je počelo da me stiže određeni period. Moja sestra me je pozvala da dođem u Beč i pomogla mi je da se zaposlim na klinici na kojoj ona radi, ja sam otišla kod nje, međutim taj momak je živeo u Švajcarsku i nije hteo da ja živim u Beču. Rekao je da će nazvati mog oca i on će saznati da se ti udaješ za mene. Rekla sam da me ne interesuje, međutim on je bio uporan, nazvao je mog oca i rekao mu da ne želi da priča sa mnom, da želi da čuje svoje dete.

Foto: Printscreen: KLIK TV/RTV Pink

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

 

- Nisam smela da kažem šta se dešava, ako si srećna, ako te momak poštuje, možeš da ideš. Volela sam ga najviše na svetu u tom trenutku. Moj stric se pobunio, rekao je da ne treba da idem iz Beča, da ne treba da se vraćam Bosni, jer sam i rođena u Beču.

- Otišla sam sa njim u Švajcarsku, trebali smo da se venčamo ali nisam imala papire. Vratili smo se i dva tri dana pred venčanje kad se desilo momačko veče, on je izašao sa društvom, našle su se devojke koje su pitale za provod, one su iz Brčkog. Otišle su sa nama, a kad su krenule ka Lukavcu, desio se udes, rođak mog momka je nastradao, a dečko mi je završio u komi, a te dve devojke su bile povređene. 

Foto: Printscreen KLIK TV/RTV Pink

Dalila Dragojević priča da je abortirala dete

 

- Dakle, završio je na aparatima, a ja sam jednom sanjala da cela porodica, svi mi padamo u neku rupu, i on se pojavljuje i kaže "Spasićete se vi sami". Posle sam videla da njegov mlađi brat spava, a njega nema, i ja sam se zabrinula gde mi je dečko, ne javlja se na telefon. Oko 6.15 pozvali su njegovog oca da izađe iz kuće, i tad smo mi svi saznali šta se desilo. Mesec dana je trajala ta koma, tek posle je doktor izleteo u kancelariju i rekao: "Nemojte se brinuti, počeo je normalno da diše". Devojke koje su povređene su bile blizu njega u bolnici. Oca svog sam pozvala, rekao mi je da ću ja ostati tu, da pomognem njegovim roditeljima oko posete i to, tako je i bilo. 

Foto: Printscreen KLIK TV/RTV Pink

Dejan Dragojević protivreči Dalili

 

- Kad je izašao iz kome, ja sam bila tu, svi smo se dogovorili da mu kažemo da mu rođak nije nastradao, koji je inače imao 19 godina. Rekli smo mu na surov način šta se desilo. Uhvatio me je i rekao: "Reci mi da nije isina", ja sam rekla: "Istina je" - ispričala je Dalila.

Foto: Printscreen KLIK TV/RTV Pink

Dejan Dragojević svađa sa Daliom

 

Dejan Dragojević se potom ubacio govorivši da je momak hteo da se to dete rodi.

- Taj momak je hteo da se to dete rodi, već se formirao plod, čulo se otkucaji srca. Išli smo na inseminaciju i u kompjuteru je stojalo da je Dalila Mujić abortirala, podaci da li je nekad abortirala... - rekao je David.

Foto: Printscreen KLIK TV/RTV Pink

Dalila Dragojević o bivšem vereniku

 

- Posle toga sam se razišla sa tim momkom sa kojim sam bila 4 godine, on je rekao meni da ne može da zamisli život posle mene, da će se promeniti. Ja sam rekla da nema potrebe da se iko menja zbog mene, na kraju je ispalo da ću ja naći nekog drugog, a on nekog drugog... Nije me tukao, jeste došlo do koškanja, ali nije me udario! On je bio moja prva ljubav - ispričala je Dalila i tako demantovala da je došlo do nasilja od strane bivšeg verenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
mina

13.05.2022 17:26

pricu vrti u svoju korist mladen njen bivsi prico da je taj bivsi iyvuko iy prostitucije a je bila trudna i da je pobegla jer je tog bivseg prevarila i kunula da ad je doyiveo nesrecu bude ostavljen

mina

13.05.2022 17:37

ESO ALDINO PELE LEYBO AKCIJE MLADEN DADO DEKI TIHOMIR GASTOY LAKIC I JOS NEKI U PAROVIMA PA MAJSTORI STO PRAVE KUCU OYENJENI IY SARAJEVA CAR DEKI ANDJELO MARKO SA I ITD TO JE SEPACKA KURVAVELA