DALILA NEMA MOZGA, DEJAN JOŠ MANJE, U ŠEPAK ĆE NAKON ZADRUGE: Bane Đokić kod Misice razvezao jezik! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

DALILA NEMA MOZGA, DEJAN JOŠ MANJE, U ŠEPAK ĆE NAKON ZADRUGE: Bane Đokić kod Misice razvezao jezik! (VIDEO)

Foto: Republika

Bane Đokić bio je gost naše najnovije emisije "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević" i tom prilikom otkrio kakva je situacija u Beloj kući, a onda je priznao ko mu je favorit, kao i da je siguran da će se Dejan pomiriti sa Dalilom nakon završetka Zadruge.

 - Ne volim kad me neko dira i kad pokušava da manipuliše nekom situacijom, onda ja vratim, zašto bih ćutao. U Zadruzi sam bio ja ja, u odnosu na neke ljude unutra i kako su se ponašali, ja nisam imao tu šta sa zabavljam narod i raskrinkavam zadrugare, imao je ko to da radi- osvrnuo se Bane na svoj boravak u rijalitiju i otkrio zašto je sve vreme ćutao, a onda se dotakao priče koja trese Zadrugu i čuvenog četverca Dalile, Dejana, Filipa i Aleks i priznao da u toj situaciji niko ne može da dođe do izražaja, pa ni on.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Bane Đokić

 

- Ja mislim da sam se skinuo go i šetao se po kući, tri dana bi se pisalo i to je to, a onda je Đokić otkrio da mu je favorit njegova bliska drugarica Sanja Grujić i da je podržao njen odnos sa Filipom

Republika

Foto: Nikola Mutić

Bane Đokić

 

- Podržavam totalno, fenomenalno mi je, to je igra stvarno i žao mi je što nije nastavila tu igru, pa je istakao da će se Dejan vratiti Dalili nakon rijalitija jer je zaluđen njom.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Bane Đokić

 

- Dejan je bio izmanipulisan, očaran njom, jer je bio sam sa njom i ne verujem da tu postoji neka magija, bilo mu je mnogo teško da se odvoji od svega toga. On je bio zaluđen njom, sve dok nije osetio drugu ženu pored sebe, a kad je osetio drugu ženu, onda je automatski promenio svoj stav i sve. Mislim da se nije zaljubio u Aleks, vratio bi se Dalili sutra. On kad izađe iz rijalitija pomirio bi se sa njom. On ima svoju kuću u Veterniku, on će hteti u Šepak, ubeđen sam to je taj mozak. Dalila nema mozga, on još manje. Ja ga poštujem, drag mi je i uvek bih ga branio, ali on ako je bio u stanju da sve to uradi porodici, on će da poklekne opet- rekao je Bane

Šta je još rekao Bane Đokić pogledajte u videu na početku teksta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bosko

13.05.2022 09:07

Ovaj lik je mnogo bitan. Pogotovo njegove izjave i misljenje. I on bi sada d0a bude popularna licnos.