Mina i Mateja ponovo RASPLAMSALI STRASTI! Ne mogu da se OBUZDAJU, pa ZAPALILI jorgan planinu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.05.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Mateja Matijević ponovo završili pod jorganon planinom.

Mina i Mateja ponovo RASPLAMSALI STRASTI! Ne mogu da se OBUZDAJU, pa ZAPALILI jorgan planinu! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški Mateja Matijević su nakon žurke u utorak imali žestoku akciju, a od strasti su se tresli zidovi. Međutim, to nije značio ulazak u vezu, već samo prijateljski intimni odnos.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški i Mateja Matijević

Ipak, njih dvoje su i sinoć završili zajedno u krevetu gde su razmenjivali nežnosti, a Mina nije odolela, te se popela da Matijevića i dodatno počela da ga zavodi i navodi na ponavljanje akcije.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

12.05.2022 08:22

Promiskuitetna . Sramoti porodicu. Sramori sredinu gde je radno angazovana. Nisu dovoljne samo eatetske operacije i sminka na licu , mora se imati i poneka vijuga u glavi , obrazovanje , vaspitanje, moral .

Ana

12.05.2022 10:56

@Dr "Frojd" - A Minina majka sad ponosna na kćerku, reče pre par dana. Ovo sad Mina "trenira" za buduću karijeru pevačice, medicinskog radnika..., ili šta još ispriča na ulasku. Mina bila, Mina i ostala Mina. Šteta! Pre 20 dana "ugušile je emocije", stigla je sećanja na ljubav sa Mensurom, ronila suze i zaboravila tekst pesme..., žiri tugovao sa njom i tešio je a Mina već istu noć od tuge navalila na Mateju i ne pušta ga. Ha, ha, svi u ovoj priči loše odglumiše, nahvališe i uočiše veliku Mininu promenu. Sve za rijaliti! A šta misle Matejini najbliži? Bolje je da ne znate.