(VIDEO) Teodora razljutila Milana svojom pričom na Badnji dan!

Autor:

Zadruga

06.01.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su svi zadrugari pričali o tome po čemu je Badnji dan za njih poseban, Teodora je iskoristila svoju reč da kaže nešto sasvim drugo, što je naročito zasmetalo Milanu Miloševiću!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević

Milan Milošević istakao je da je ovo prvi put da za 40 godina nije sa svojom porodicom za Badnji dan i Božić. Nakon njega, reč je dobila i Teodora Džehverović koja je osim čestitiki za praznike, želela još nešto da poruči.

- Volela bih da svi oni koji su glasali, da ovog puta... Milane, ja te molim - rekla je Teodora koju je ovaj zadrugar prekinuo. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović

- Da li možeš jednom da ispoštuješ, da li moraš i sad da pozivaš glasače - besan je bio novinar.

- Želim da se vratim muzici, želim da radim, da snimam pesme. Svi koji su glasali za mene, ne bih volela više da se trošite. Želim na današnji dan da kažem da sam svoj cilj ispunila i želim da se vratim svojoj porodici i poslu. Eto, je l' to problem što sam želela da kažem - upitala je Teodora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković

- Dokle i ti više? Kažeš mu "Hajde, pali majmune" i kreneš da pričaš svoju priču - rekao je Anđelo svojoj devojci u spavaćoj sobi. 

Kako je izgledala ova rasprava između Teodore i Milana, pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading