HITNO! FILIP CAR U JEZIVIM BOLOVIMA: Preklinjao da razgovara SA PRODUKCIJOM MOMENTALNO, UGROŽENO MU ZDRAVSTVENO STANJE? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car trpeo neviđene bolove!

HITNO! FILIP CAR U JEZIVIM BOLOVIMA: Preklinjao da razgovara SA PRODUKCIJOM MOMENTALNO, UGROŽENO MU ZDRAVSTVENO STANJE? (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car je sinoć na žurki imao neviđene bolove u želucu, te je preklinjao produkciju da razgovara sa Ivanom reporterkom kako bi mu pomogla. 

Pogledao je direktno u kameru i obratio se produkciji, te ih je preklinjao na sav glas.

- Zovi mi Ivanu da dođe. Zovite mi reporterku na kapiju. Hitno je, želudac me boli, izleteću iz kože, a noć mi je tako divna. Molim vas, ako mi možete poslati reportera gore - obratio se Car produkciji.

Podsetimo, Filip Car i Ana Jovanović osamili su se kraj Rajskog vrta i pokušali da pobegnu od svih, ali budnom oku kamere, ništa nije promaklo.

Ana i Car su se sakrili pored vrata, zagrlili i počeli da se ljube. Kada su završili razmenjivanje nežnosti, držali su se za ruke pa porazgovarali o potencijalnoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading