NIKO NIJE VEROVAO U RAZVOD DALILE I DEJANA: Sada je David sve PRIZNAO, OVAJ ISHOD niko nije ni slutio, NE OGLAŠAVAM SE NIKAD, ALI SAD ĆU REĆI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.05.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David otkrio istinu o razvodu Dalile i Dejana

NIKO NIJE VEROVAO U RAZVOD DALILE I DEJANA: Sada je David sve PRIZNAO, OVAJ ISHOD niko nije ni slutio, NE OGLAŠAVAM SE NIKAD, ALI SAD ĆU REĆI! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nakon spekulacija da se Dejan i Dalila uopšte nisu razveli kad su potpisali papire, otkrivena je istina.

Od momenta kad su Dalila i Dejan stavili tačku na njihov brak, pa do potpisivanja papira, retko ko je poverovao da su zaista potpisali papire za razvod, svi su mislili da je ovo rijaliti igra koju igraju da bi izašli kao pobednici, sada se oglasio David, Dejanov brat koji je otkrio šta se dešava.

- Vidim da svi mlate praznu slamu! Papiri za razvod su predati u sud! Ne oglašavam se nikada, ali čisto da znate. Čeka se poziv od suda!- napisao je David u objavi na Instagram profilu i svima stavio do znanja da ovo nije igra, već pravo stanje stvari.

Republika

Foto: instagram printscreen

David Dragojević otkrio da je predao papire za razvod sudu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading