Milica Kemez i Bora PONOVO ZAJEDNO? Šok preokret! Nakon SVADBE, Jelena ni ne sluti šta joj Vuletić sprema!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.05.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do saznanja sve o braku Jelene Pešić i Mladena Vuletića, kao i o pomirenju Milice Kemez i Bore Santane!

Milica Kemez i Bora PONOVO ZAJEDNO? Šok preokret! Nakon SVADBE, Jelena ni ne sluti šta joj Vuletić sprema!

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Pešić Vuletić i njen izabranik Mladen Vuletić u se nedavno zarekli na večnu ljubav, a samo nešto ranije otkrili su nam da čekaju bebu. Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa numerologom Ivkom, koja nam je otkrila šta njima predstoji u budućnosti.

 

Republika

Foto: instagram.com

Ivka Numerolog Instagram

 

- Dakle ove godine su morali da stupe u brak
Ali će im karma doneti male dodatne nevolje u julu tako da bi trebalo od 4 do 24 jula da izbegavaju svađe i konflikte. Meni lično Mladen vrlo drag i simpatičan. ali on će u Jeleni probuditi bes u julu, i to ne mora biti emotivne prirode, može biti i da će on imati tada posla preko glave, pa će joj faliti pažnja, dakle Mladene stavi u julu sve sa strane i posveti se Jeci kao i do sada, jer je ona je retko dobra devojka ..gledajući njegove ranije izbore partnerk
i - govori Ivka za Republika.rs.

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Pešić i Mladen Vuletić

 

Sa druga strane, Ivka nam je ispričala i da li će doći do pomirenja Milice Kemez i Bore Santane.

Republika

Foto: youtobe/ Zadruga Official

Milica Kemez i Bora Santana

 

- Bora i Milica brutalan spoj neraskidiva veza, i kada nisu zajedno oni su zajedno. Vrlo su povezani iako su potpuno dve dijametralno različite osobe. Bora je zvrk, teško je njega savladati, Milica jako zrela čak i previše za svoje godine, ona pokušava godinama da ga ukroti i nadam se da će ako ne septembra ove godine onda u martu 2023 da stanu na ludi kamen. To su dve šanse kada pričam o stupanju u brak, ako propuste obe šanse Milici avgust 2023 donosi novu ljubav - ispričala je Ivka za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading